Inlägg från: Anonym (fy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fy)

    Känns som det inte finns något annat val

    Men fy för er som skuldbelägger ts på det här sättet! Vi har fri abort i Sverige, vilket gör att vi kvinnor har rätt att bestämma över vår reproduktion och våra liv. Att göra abort på grund av anledning A eller B är inte bättre eller sämre. Anledningen spelar ingen roll, därav fri abort.

    Ts, du har alla val i världen. Det är inte fult att välja en resa framför ännu ett barn. Det är inte nobelt att välja graviditet framför resa. Det här är ditt liv, din kropp. Vad du än väljer kommer det nog finnas ambivalens... men du sitter i förarsätet till ditt liv.

    Att kvinnor moraliserar över andra kvinnors aborter är vidrigt. Lyssna inte på sånt :)

  • Anonym (fy)
    Anonym (K) skrev 2016-09-04 08:37:47 följande:

    Det låter som om du vill att vi i tråden ska skriva " gör abort". Det känns som om du blir arg om man ens nämner annat. Vill ni så går det att lösa boendet. I värsta fall kan ni köpa en gammal husvagn och ställa upp på en camping och sen sälja den igen. Det finns löningar om man vill. Biljetterna kan ni väl boka om och kanske göra en kortare resa med båda barnen, om ni vill alltså. Men det känns som du bestämt dej , så res du på din begravningsregalier. Trevlig semester önskar jag.


    Väldigt opassande. Varför gör vi kvinnor så här? Vi ska stå upp mot patriarkatet tillsammans, inte trycka ner kvinnor som funderar på att utnyttja sin fria aborträtt. Att män talat om för oss vad vi kan och inte kan göra med våra kroppar är nog. Internalisera inte kvinnoförtryck, tack.

    Jag kan bara tala för mig själv men jag hade åkt på resan. Jag ville inte säga min åsikt så tydligt men känner att jag måste balansera ut alla moralkärringar.
Svar på tråden Känns som det inte finns något annat val