Inlägg från: Anonya |Visa alla inlägg
  • Anonya

    Hård eller mjuk resväska

     - Har ni alltid ungefär lika mycket saker i eller varierar det från gång till gång eller så det är mer när ni kommer hem än när ni for? En mjuk väska är mer flexibel. Dels finns det sådana som går att expandera genom att öppna en dragkedja, dels kan man få in mycket extra i de yttre facken så att sakerna i dem liksom putar ut. 

    - Brukar ni ha tidningar, böcker eller andra saker som ni vill kunna ta ut? Tex har vi med en ryggsäck in i kabinen eller till platserna i tåget, men har gärna tidningar och böcker i resväskan på väg till flygplats och tågstation för att slippa bära på tyngden. Med mjuk väska som har ytterfack är det mycket lätt att få ut dem, medan man med hård väska får lägga ner den och öppna hela. 
    Med mjuk väska går det också lätt att öppna bara lite för att tex få ut ett paraply eller sätta in en liten tröja.


    Vi köpte för första gången en väska på fyra hjul och det rekommenderar jag varmt. Mycket smidigt framför allt inne på flygplatser vid incheckningsköer men också annars smidigt. En ryggsäck eller annan väska går då också lätt att ha vilande på stora väskan då den inte behöver lutas. Man kan också dra den på två hjul då man vill det. 

Svar på tråden Hård eller mjuk resväska