Inlägg från: Anonym (Hurvardetnu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hurvardetnu)

    Jag bjöd på fest - jag borde få ett Grattis!!!

    1. Du har redan blivit firad med både fest som vännerna har varit på samt med presenter.

    2. Du har facebook men är rädd för att visa när du fyller år.

    3. Trots att du är rädd så vill du bli grattad på facebook.

    4. Eftersom du är bitter för att du inte blir firad på facebook (som du egentligen är rödd för att bli) så är du så småsint att du vägrar att gratulera din kompis som också fyller år idag, och som inte har blivit firad på någon fest innan idag.

    5. Läs punkterna ett par gånger och fundera på vad ditt problem egentligen är och fundera på om du gör rätt i att ignorera vännens födelsedag.

    6. Har man inga problem så kan man skapa problem så att man håller sig sysselsatt.

  • Anonym (Hurvardetnu)
    Anonym (Besviken på kompisar) skrev 2016-09-23 21:41:03 följande:

    Jag må va känslig och vad är det för fel med det? Detta kallas för en känslig tråd så visa lite medkänsla och förståelse för någon som det uppenbarligen betyder någonting för.

    Jag ska inte gå in på detaljer men vi alla är nära vänner men har förstått nu att vi är olika och vi värderar olika saker (jag som är mycket för födelsedagar, min egen å andras medan andra kanske inte är det)

    Däremot klarar jag mig bra utan nedtryckning och känslan av att mina känslor inte är värd något. Har du inget bra att säga så säg ingenting alls! Även om du inte håller med i mitt inlägg eller tycker att jag är fjantig kan du ju ändå lägga dig på en trevlig nivå!

    Den som känner sig träffad kan ju ta åt sig

    Tack och hej för mig!


    Men Ts, varför hämnas du då på vännen genom att ignorera att hen fyller år fast det är så väldigt viktigt för sig med att fira födelsedagar? Du säger emot dig själv.
Svar på tråden Jag bjöd på fest - jag borde få ett Grattis!!!