• HasseA

    Min fru har en flickvän

    Farfallos skrev 2016-09-29 08:11:51 följande:

    Det är OK att byta åsikt (så länge man inte gör det varje dag för att det är bekvämt). Alla kan komma till någon slags ny insikt eller (som i ditt fall) se att förutsättningarna idag inte är vad de en gång var. ...
    Om din fru är otrogen eller ej utifrån någon slags objektiv eller juridisk synvinkel är ointressant. Du känner dig bortprioriterad, och det kunde du ha känt om hon helt plötsligt började spela golf, engagera sig politiskt eller tog på sig 12 uppdrag som "god man". Så gå inte in i diskussion med frugan om huruvida hennes beteende är otrohet eller ej, utan angrip frågeställningen ur de nya förutsättningarna att hon kanske är polyamorös och bisexuell. 


    Hela ovanstående inlägg tycker jag var jättebra (inte bara det jag citerat). Jag har inte mycket att tillägga vad gäller det.

    Men, det känns ju av det du TS skriver som att om du, nu, skulle komma med ett ultimatum, då kommer hon välja bort dig. Då kanske det viktigaste i det hela vore att fundera på varför hon verkar trivas så bra med denna tjej. Det handlar med stor sannolikhet inte om sex i första hand, utan att de kan prata, att de trivs ihop.

    Finns det något du kan göra för att närma dig din fru, så att hon blir mer intresserad av dig än vad hon verkar vara nu? Och nu menar jag inte sexuellt, utan att ni pratar mer om allt möjligt, gör saker ihop, osv. Okej, det kanske känns som om det blir en tävling mellan dig och den här tjejen - men så kanske det är också, på sitt sätt. En tävling i vem som är viktigast, roligast att vara med.

    Men, samtidigt känner jag lite dåliga vibbar, iom att hon även höll kontakt med män på ett sätt som du inte gillade. Hur tighta är ni, undrar man.
Svar på tråden Min fru har en flickvän