Inlägg från: Anonym (Förstår dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår dig)

    Gravid men vill inte ha barn.

    Jag är i precis samma sits. Jag får panik. Är gravid i vecka 8. Alla tror jag är glad, speciellt min sambo. Men jag är inte glad. Vill egentligen inte ha barn. När jag tänker på framtiden och alla måsten med barnet så vill jag ännu mer inte ha det :( mår dåligt av graviditeten med så vet inte om det bidrar till min avsky. Hur går det för dig?

  • Anonym (Förstår dig)
    Anonym (Fanny) skrev 2016-11-02 22:38:23 följande:

    Har ni bestämt er att ta bort det?


    Nej det har jag inte gjort. Alla är så glada. Och jag har alltid tänkt att jag vill ha barn i framtiden, trots att jag aldrig känt en längtan. Men har alltid tänkt att jag kommer ändra mig den dagen jag väl blir gravid. Men jag har fortfarande inte ändrat min tanke nu när jag väl är gravid. Är 29 år nu och känner att det är nu eller aldrig. Jag känner att detta är lite påtvingat pga min ålder och allas längtan efter barnbarn. Vet inte vad jag ska göra :(
  • Anonym (Förstår dig)
    Anonym (Fanny) skrev 2016-11-03 06:56:00 följande:

    Så du har aldrig längtat att få egna barn?Men om du behåller,vad är du rädd för?


    Nej det har jag inte. Har bara önskat att jag nångång skulle börja känna en längtan. Men det har aldrig kommit. Jag är rädd för att jag fortfarande ska känna att jag inte vill ha barnet. Jag är en väldigt bekväm människa. Jobbat heltid samt har ett eget företag. Jag är en otroligt morgontrött människa och skrikiga barn kan faktiskt göra mig arg. Nu låter jag jättehemsk :( men däremot älskar jag djur och hade gjort vad som helst göt dom. Den kärlek jag känner till djur hade jag önskat att jag känner till barn..
Svar på tråden Gravid men vill inte ha barn.