Inlägg från: Virvlande89 |Visa alla inlägg
  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-10 13:49:15 följande:

    Såg att jag skrev i din tråd tidigare ????


    ja det gjorde du! =D Då vet du ju redan vilken situation jag är i. ;)
  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-10 13:58:38 följande:

    Ja precis. :) får ja fråga hur gamla ni är ? Har du/ni barn sen innan ?

    Ja trodde aldrig jag skulle vilja ha en tredje , men varje gång jag ser en liten söt bebis så smälter jag. Mina är 5 och 7 (snart) så de kändes dags nu.


    Jag är 27, min sambo är 32 och vi har inga barn än. =) Jag har velat ha barn i flera år redan, men eftersom vi har pluggat (lärare) så har det inte känts som rätt tid. Men nu vill varken han eller jag vänta längre! =)
  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-10 13:58:38 följande:

    Ja precis. :) får ja fråga hur gamla ni är ? Har du/ni barn sen innan ?

    Ja trodde aldrig jag skulle vilja ha en tredje , men varje gång jag ser en liten söt bebis så smälter jag. Mina är 5 och 7 (snart) så de kändes dags nu.


    Jag tänker nog att det kan bli två barn, men man vet ju aldrig om man precis som du helt ändrar åsikt. =)
  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-11 18:22:12 följande:

    Virvlande89! Hur går det för er ? :)


    Ingen mens än, två och en halv vecka efter att jag slutade med P-piller (vilket jag brukar få två dagar efter att jag tar uppehåll), ett äl-test var positivt förra veckan, men gravtest var negativt imorse. Jag förbereder mig mentalt på att få mens i veckan.
  • Virvlande89

    Är ju ny på detta forum och har noll koll på alla förkortningar! Äl har jag räknat ut står för ägglossning, men bim? Vad är det egentligen? :P

  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-12 11:57:49 följande:

    Okej. Men vi får fortsätta hålla tummarna då .

    Haha ja har undrat samma sak... har heller inte en aning om vad allt betyder !?!

    Bim = beräknad icke mens ??? Haha :P


    Haha! Det var det enda jag kunde tänka mig också. Beräknad icke mens. :P
  • Virvlande89

    Ah! Vet inte om jag inbillar mig, men i natt blev mina bröst ömma och nu sitter jag på bussen och tycker att det smakar metall i munnen. En yrselattack och en våg av svagt illamående. vad är det här? Över 2,5 vecka utan mens..

  • Virvlande89
    Lindholmaren skrev 2016-10-16 22:08:25 följande:

    Skrev här tidigare att jag väntade på mensen, men idag plussade jag! Hoppas att allt går bra den här gången och vi slipper mista bebisen!


    Grattis! Hoppas att allt kommer gå bra. :)
  • Virvlande89

    Här händer det inget. Har ingen mens än (tre veckor och tre dagar efter jag slutat med piller). Var hos en bm igår och gjorde ett gravtest, det var negativt och hon rekommenderade att jag tar ett nytt om ingen mens kommit nästa vecka.

    Jag har förlikat mig med tanken att jag inte är gravid och att allt jag upplever (yrsel, ändrat smaksinne, "mensvärk", ömma bröst och vita flytningar) är biverkningar av att sluta med p-piller. Men hoppet finns ju ändå där. :)

  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-19 17:34:50 följande:

    Virvlande89

    Ja okej. Ja det är ju såå svårt att veta om det är biverkningar el inte... som ja skrev högre upp så är ja helt bäng i kroppen nu... tror det är för p sprutan går ut vart efter... haha ja e ganska jämlik med barnen just nu.. tjurar , gnäller , vill inte .

    . Haha


    Det låter ju som en rolig tillvaro just nu då. ;)
  • Virvlande89

    Idag kom min mens, fyra veckor "för sent". :P men nu vet jag i alla fall och det känns skönt. Då kan jag äntligen, för första gången i mitt liv, börja räkna ut när jag har ägglossning. :P

  • Virvlande89

    Jag jobbar som gymnasielärare i svenska och engelska, men är korttidssjukskriven för tillfället på grund av stress. :P går tillbaka till jobbet efter höstlovet. :)

  • Virvlande89

    Måste bara få skriva av mig lite: FY FAN VILKEN ÄCKLIG MENSVÄRK JAG HAR! Hade glömt hur ont jag hade varje månad innan jag började med piller för elva år sedan.. whyyy? Vill nästan börja med pillren igen bara för att bli av med det!

  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-25 12:22:46 följande:

    Nä fy.. stackare. Ja har inte haft riktig mens på 9 år så ja har ingen aning heller längre.. men nu vill ja verkligen inte ha den när du har så ont haha


    Ja det är hemskt! Sover med vetekudde och försöker motionera lite för att bli av med det. Ibland blir det dock värktabletter och fosterställning..
  • Virvlande89

    Kommer in med ett nytt ämne nu (hoppas katten mår bra iaf, en kompis katt fick världens komplikationer efter kastreringen och när jag skulle vara kattvakt möttes jag av blodfläckar på golvet och en katt utan skyddstratt), MEN hur känner ni för att få barn i sommar om ni skulle bli gravida nu i höst? Jag tänker på att det är varmt och tungt när man är höggravid, men även att det ofta är fullt på sjukhusen när det är dags att föda. Tankar? Jag blir lite orolig när jag tänker på det.

  • Virvlande89
    Linda2barnsmamma skrev 2016-10-30 17:57:47 följande:

    Ja usch för dessa oroligheter när det gäller katterna !!

    Ja o samma usch när det gäller sjukvården.. man blir allt lite nervös.. mina är ju födda i februari (gravid runt valborg) och den andre e född i oktober (gravid runt nyår) så får väl bli efter nyår dådå om man ska undvika sommaren ;)


    Ja visst är det så med husdjur. Saknar att ha katt, men mannen är pälsallergiker så det blir ju lite klurigt.. :P

    Och jag har funderat på att det kanske är bättre att försöka efter nyår, hatar krångel i pressade situationer och man vill ju inte bli skickad till ett sjukhus i en annan kommun för att det inte finns plats i sin egen. Min syssling fick åka rätt långt för att föda i somras..
  • Virvlande89

    Ja det var rätt otäckt faktiskt, men jag åkte till veterinären och det löste sig trots allt. Hon mår prima nu. :)

    Jag övertänker säkert allting också, det är klart att det kommer gå bra även att föda på sommaren, men jag är helt enkelt en planerande person. :P

  • Virvlande89
    Madss skrev 2016-10-30 19:39:30 följande:

    Har precis beställt gravtest (kassettform) från testlagret. Vad tror ni om dem?


    Jag har använt deras stickor och beställde precis ett paket med både äl-test och g-test. De funkar bra enligt mig, även om jag inte fått positivt på g-testet än. :) tittade inte ens på kassetterna. :P
Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016