• Sokie

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Hej alla! Jag kliver in här i gruppen, har följt er några dagar och har nu aktiverat min användare. Det är med skräckblandad förtjusning som jag återgår till att leva mitt liv i perioder av äl, bim och oändliga kroppsanalyser...!

    För några år sedan planerade jag och min dåvarande partner att bli med barn. Efter ett års försök lyckades vi. Det slutade i en akut operation för utomkvedshavandeskap. Något år senare bröt jag mig loss från vad jag såhär i efterhand vet var ett otroligt destruktivt förhållande. Det fanns nog en mening med att det inte blev någon bebis den gången och på många sätt är jag tacksam för det.

    Nu, några år senare har jag hittat tillbaka till mig själv, är i en stabil och kärleksfull relation och vi går i bebistankar. Som nämnt, det är skräck blandat med förtjusning för jag minns så väl hur jobbigt det var med dessa långa månader av väntan och längtan. Längtan efter barn har stannat kvar och vuxit sig ännu starkare och jag ser verkligen fram emot att dela detta med min man. 

    Han har inte tidigare varit i barnplaneringen så han har ingen relation till denna väntan och ångest som jag har upplevt, därför känns det skönt att kunna dela tankarna med er :)

    28 år. Inga tidigare barn och första bim den 28:e oktober. 

  • Sokie
    Haiduchi skrev 2016-10-19 15:12:20 följande:
    Hej! Har bim måndag eller tisdag, men känner mig ibland gravid. Otålig som jag är så köpte jag cb early, som kan ge positivt upp till bim -6 och två vanliga cb som tydligen kan ge svar upp till bim-4.

    Får se vad det visar, tänkte testa imorgon. Då är jag på bim-4/5
    Jag hade ingen aning om att det fanns något som heter cb early! Det måste vara relativt nytt..? När jag var gravid för några år sedan plussade jag inte förrän några dagar efter bim. På typ bim+1 var testet negativt.. Det kan verkligen variera, vissa testar ju på vanliga test dagar innan bim och får +! Håller tummarna för dig :)
  • Sokie

    Grattis till alla plus som kommit se senaste dagarna! Glad
    Själv försöker jag att inte läsa in för mycket i mitt mående, jag vill inte stressa upp mig i onödan, jag intalar mig att det är precis som vanligt här. Med det sagt är jag så ofantligt trött! Tack och lov har jag för vana att gå hem och äta lunch, det ger mig möjligheten till en powernap mitt på dagen.. Utöver det har jag haft molvärk i några dagar nu. Återigen, inbillar mig att det bara är helt vanliga illusioner som jag brukar få innan mens. Bim den 28:e.

  • Sokie

    Grattis till alla plus!

    Hur många är vi kvar i tråden som väntar på besked? 

    Enligt min app är BIM på lördag, 28:e. 
    Dock lite osäker då jag fick en märkbar sänkning i tempen den 14:e för att sedan öka stegvis efter det.

    Jag har varit väldigt trött de senaste dagarna och har haft molvärk. Idag och ikväll har jag haft konstanta hugg/stickningar på höger sida, jag brukar kunna känna av mensvärk innan mens men inte stickningar.

    Försöker verkligen intala mig att jag inbillar mig allting, men eftersom jag är en sådan som alltid oroar mig fem steg i förväg går jag nu och oroar mig för att jag är gravid, att det har fäst i äggledaren och att det är därför jag har ont...

  • Sokie
    Too tiki skrev 2016-10-25 22:51:30 följande:

    Jag väntar fortfarande :) Har BIM idag el. imorgon men ska vänta tills på torsdag och testa om tant röd inte kommer innan dess.....


    Lycka till Sokie och ni andra som fortfarande väntar på plusset!! 


    Håller tummarna för dig!
  • Sokie
    Elisabeth24 skrev 2016-10-25 23:02:15 följande:
    Jag ligger i sängen brevid en sovandes sambo... jag kan inte sova pga molvärk. Det kan bara inte vara något jag hittar på... tror jag har bim i helgen, tog ett test idag med graviditetskollen men det bar helt blankt. Varit gravid en gång tidigare. Har ingen värk i tuttarna nu som jag hade då, men en förskräcklig molnde värk i hela tjejmagen... haft så till o från i en veckas tid... funderar på att ta ett test redan imorgonbitti igen...
    Tog du något test imorse? Håller tummarna! 
  • Sokie

    Började dagen med att gråta till nyhetsmorgon (visserligen inte konstigt, de pratade om shaken baby syndrom) innan jag fick springa till toaletten och kräkas upp frukosten! Detta har aldrig hänt förut så nu känner jag mig högst förvirrad..! Molvärken är lindrigare än igårkväll, däremot har en huvudvärk börjat tränga sig på. Men återigen, säkert bara tillfälligheter.. 

  • Sokie
    Målarsasah skrev 2016-10-27 19:41:04 följande:

    Hur går de för er som är kvar nu ? :)


    Jag har tempat rätt högt de senaste dagarna, i morse hade jag 38,1! Feber skulle jag säga, även om jag inte varit däckad som jag brukar vara. Igår morse fick jag springa på toaletten och kräkas efter frukost, sista klunken av kaffet var brytpunkten.. I övrigt har jag varit trött och haft ont i kroppen. Så antingen är jag på väg att bli sjuk eller så, ja, jag vågar inte riktigt hoppas att det är något annat som ligger bakom det. 

    BIM på lördag. 
  • Sokie

    Godmorgon!

    Idag har tempen gått ner till 37,3 så jag hade feber 1 dag.. testade kaffet igen igår och det gick bra men nu till frukost gick det inte, fick springa på toaletten och kräkas igen. Vad är det som händer??

    Hur mår ni andra? Någon som plussat idag?

Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????