Inlägg från: Anonym (ordnade förhållanden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ordnade förhållanden)

    Behålla barnet mot pappans vilja?

    Hej,

    Hade du haft ett jobb (alltså inte varit timmis med varierande timmar) och haft en egne bostad hade jag sagt att "du gör vad som känns bäst för dig). Med tanke på att du inte har ett fast jobb, bor i en andrahandslägenhet och skulle vara beroende av hans välvilja så tycker jag att det bästa är att du väntar med att skaffa barn tills du rett ut det övriga. 

  • Anonym (ordnade förhållanden)
    Anonym (osäker) skrev 2016-10-20 16:44:57 följande:

    Det värsta är att jag känner sån stress över att, tänk om jag inte träffar nån annan som vill ha barn och detta är enda chansen jag får... sånt. Jag vill ju egentligen även om läget är allt annat än perfekt just nu och mot hans vilja. Jag är 29 år och får ångest när jag tänker på hur mkt svårare det blir att bli gravod efter 30. :(


    Ordna upp läget och om du inte hittar någon, ansök om insemination nu när man även får göra det som ensamstående kvinna i Sverige (och slipper åka utomlands). 

    Ja, det är måhända så att fertiliteten minskar men det är inte som att du mer eller mindre blir infertil bara för att du gått över 30-strecket. 

    Jag förstår mycket väl att det är ett skitsvårt beslut att ta men det är tufft nog ändå att bli förälder utan att man ska behöva den ekonomiska pressen samt stressen med boende också. 
Svar på tråden Behålla barnet mot pappans vilja?