Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Din godaste och lättaste ostsås till pasta?

    Förutom klassisk béchamelsås så brukar jag smälta grönmögelost i creme fraishe.

  • sextiotalist
    Linnea1994 skrev 2016-11-11 13:19:22 följande:

    Vad skall du ha ostsås till? Ett svenskt påfund som förstör, tycker jag.
    Långkokta små tomater med vitlök och pepparonchini är den perfekta basen för pasta av olika slag.
    Om man går till pastans hemland Italien så serveras det aldrig ostsås till pasta.


    Det är supergott det också. Men ostsås är också gott. Det ena behöver inte utesluta det andra.

    Jag hade förresten älskat detta, min sambo avskytt (då han varken äter vitlök, jag vet, det är katastrof ;) , eller tomater).

    Vi är riktiga såsälskare i den här familjen.
  • sextiotalist
    Linnea1994 skrev 2016-11-14 09:25:17 följande:

    Vad jobbigt med en sambo som inte äter vitlök!

    Gör ni 2 olika varianter utav er mat eller får du avstå vitlöken?


    Det varierar. Beror på vad det är
Svar på tråden Din godaste och lättaste ostsås till pasta?