• kela81

    HEMSK 6-åring..

    Har själv en 6 åring som är inne i en sån period...hon är hemsk helt enkelt!!! Hela våran semester (5 veckor på typ 30 kvadrat) gick åt till att medla, lugna och sära på henne och mellansystern. Det skriks,gråts, slåss osv. Och de är ju stora och starka nu Inte som 3 åringen som man kan lyfta upp och bära iväg! 

    Hur beter sig er dotter i skolan? Funkar hon bra där? 


    Jag var väldigt orolig med hur det skulle gå med detta i skolan men där är hon helt "normal" eller vad man ska säga...skärper sig nog så hårt så det blir dubbel smäll när hon kommer hem. Våran dotter har också motorikförsening, men även en talstörning som har ställt till det lite för henne. Precis som din dotter är hon väldigt intelligent och lär sig snabbt nya saker i skolan och är nyfiken på allt. Men kroppen hänger inte med och det blir frustrerande, kanske därför din dotters "6 års humör" är värre än vad storasysters var också? 

    Om du känner att det är för mycket för er, vilket du skriver så sök hjälp! Familjerådgivning eller bup, det betyder ju INTE att det är nått fel på er dotter, men att ni som föräldrar behöver lite stöd för att ta er igenom denna period och få hjälp med verktyg för att hantera hennes humör så att hela familjen, inkl dottern får chansen att må bättre.

    kram till dig! NI kommer snart ut på andra sidan <3 


    Fotograf på www.kelasbilder.se
Svar på tråden HEMSK 6-åring..