• Greenpants

    Att bli lämnad av den man älskar

    Blev väldigt ledsen när jag läste detta. Kan inte helt förstå din sorg då jag bara är 22 år gammal, men du berörde mig verkligen. Såg min pappa bli lämnad av min mamma när jag var 15 år så jag kan se sorgen framför mig. Men han mår mycket mycket bra idag, han mår till och med bättre än vad han gjorde när han var tillsammans med mamma. 
    Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du är huvudpersonen i ditt eget liv, inte någon annan. Ha det i tanken i alla fall så kanske en stund av mörker blir lite lite lättare. 
    Tror även att du har tagit ett stort steg bara genom att du bestämde dig för att inte toffla och köra henne till ställen osv, bara där har du gjort en insatts i att stärka dig själv. Väldigt bra! :) 

    Lycka till och hoppas det snart blir lättare för dig. 

  • Greenpants
    Anonym (förf.kand.) skrev 2016-11-28 15:18:11 följande:

    Sedärja, ännu mer material till min kommande bok. Jo, det heter ofta att kvinnan har planerat länge innan hon släpper "bomben", och att hon "processat" klart. Frågan är varför hon inte låter mannen få veta detta. Varför vill kvinnor krossa män fullständigt genom att gå omkring och vara oärliga, för att sedan ge dem chocken?

    Vilka ursäkter än dessa kvinnor har för sina beteenden, så kan man inte dra någon annan slutsats än att det handlar om illvilja och elakhet. Om dessa kvinnor hade haft empati och förståelse, så hade de naturligtvis förberett mannen på vad som ska komma att ske. Kan ju bara gå till mig själv, och jag hade alla gånger förberett kvinnan på ett uppbrott. Jag hade även försökt hjälpa och trösta henne under den sista tiden så att hon lättare skulle kunna gå vidare. Ty jag är ingen känslokall, arrogant eller illvillig person. Jag vill inte att någon ska må dåligt eller lida.

    Men när man ser, hör och läser om hur vissa (ganska många) kvinnor beter sig, så blir man förbannad och illvillig mot dem.


    Har absolut inget med kvinnor att göra.. Du kan ju inte sitta och skriva att "ganska många" kvinnor gör detta, "ganska många" män gör detta också. Känslor är jätte svårt, du kanske har lätt för sånt här, att göra slut och veta hur man skall handskas med känslor, men alla tycket inte det är så himla enkelt. Varken män eller kvinnor. 
Svar på tråden Att bli lämnad av den man älskar