• Nykär15

    Biverkningar otrivell

    Gypsymom skrev 2016-12-05 13:09:03 följande:

    Vet exakt hur du menar Malin, ibland känns det bara som om man vill ge upp, det är påfrestande att genomgå det här och utan resultat gång på gång.


    Hoppas du plussar inom kort =) Har du bara ätit Letrozol?

    En annan har två veckor kvar innan jg kan testa mig och det känns som en evighet just nu men har inte känt något speciellt så tror inte de tagit sig.


    Jag tar Letrozole men utan sprutan Otrivelle...tar det sig inte denna gången så ska jag be om att få det så vi vet att ägget släpper med. Vi har haft ett mf och ett sent MA i år..så gravida har vi ju blivit, men efter MA har min ÄL inte funkat så bra som innan..men får hoppas tabletterna hjälpt till, fick även en spruta Gonal-f på sista dagen med Letrozole. 


    Bra veta att man testar plus med den sprutan så man inte får några förhoppningar av att testa för tidigt om jag skulle få den i nästa cykel.

  • Nykär15
    Gullranka skrev 2016-12-14 11:44:22 följande:

    Jag gjorde ju min första omgång och idag kom mensen 2-3 dagar för tidigt och gravtest är negativa.

    Hur har ni gjort? Kör man direkt med nästa omgång eller hur funkar det? Får inte tag på min gyn idag.


    Jag ska köra direkt igen med Letrozole om det inte tagit sig.

    Beklagar det inte blev något denna gången :(
  • Nykär15

    Tig Ovitrelle i torsdags kväll då vi fick se två fina äggblåsor på UL på morgonen, 23 mm på höger sida och 20 mm på vänster. Treskiktad slemhinna på 9 mm. Detta var på CD10, ägget bör ha släppt på cd12, så nu är jag på äl+2. Kollade gravtest då jag var nyfiken på att se hur starka de blir av sprutan, förvånande starkt! Kollar igen till helgen hur svagt det blivit, vill se den gå ur innan jag vågar testa inför BIM 11/2

Svar på tråden Biverkningar otrivell