Inlägg från: Anonym (Swinger) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swinger)

    gangbang

    Kan var riktigt trevligt med ett litet GB om man hittar rätt killar. Att bara titta på är inte min grej men att se flickvännen njuta när vi är några killar som koncentrerar oss på hennes njutning är härligt. Det vi tycker funkar bäst är tre, fyra extra killar. Blir man fler blir det mest stök och en massa väntan.

  • Anonym (Swinger)
    Butler skrev 2016-12-15 16:35:27 följande:

    Jag har länge drömt om ett par men aldrig lyckats träffa ett par. Jag ser bra ut o är vältränad men det hjälper inte. Många pratar få vågar


    Det är ett stort steg att gå från fantasi till verklighet. Man skall också ha klart för sig att det så att säga är köparens marknad, Killar som vill testa finns det hur många som helst av. För oss som vågar och vill skall man också vara medveten om att det är ett jättejobba att lita upp trevliga, respektfulla och välfungerande killar via BC och liknande så latheten får styra och man kontaktar oftast killa man redan träffat om lusten faller på att bjuda in någon eller några extra. Nya bekantskaper träffar vi vanligtvis på någon klubb eller privat tillställning. Vet från min tid som singel att det svåra är att få in en fot i swingerskrettsar sedan ramlar det på med inbjudningar från par som vill ha en extra kille och till privata tillställningar. Man måste skaffa sig ett gott ryckte som en trevlig kille.
  • Anonym (Swinger)
    Anders 386 skrev 2016-12-20 10:54:14 följande:

    Absolut skulle jag vilja se min fru med andra män - men gangbang skulle inte vara något för henne - hon har behov av att aldrig tappa kontrollen. Dessutom är hon inte jätteförtjust att få sperma sprutat på sig..

    Men att få se en eller två killar knulla henne eller slicka henne - men en i taget - skulle vara mums. Oskyldig


    Ett gangbang måste inte avslutas med att killarna sprutar sperma på tjejen. Det behöver inte heller innebära att man har analsex dubbelpenetration och liknade. Man sätter som tjej eller par upp dom regler och önskemål som gäller och som deltagande kille är det bara att rätta sig efter detta eller avstå från att delta.
Svar på tråden gangbang