• Bimbim79

    Vi som är gravida efter FET, BF 2017

    Jag är idag 7+1, v 8. Har inskrivning 13/12 och UL 19/12. Ivf centret ville att vi skulle ta ett UL v 7 men halka iväg 17 mil för det känns lite osäkert så väntar och mailar svaret till dem 19/12.
    Håller tummarna nu för oss. Att få ett + är ju bara första steget på resan. Jag har inte testat fler gånger efter TD, mår illa och konstant dödstrött, lite jobbigt då jag jobbar natt varga timmen 04-05.30 är galet svårt att hålla sig vaken. Skönt ändå att jag inte verkar fått några förändringar i humöret, vet jag blivit ganska "vass" de andra graviditeterna, å det känns inte riktigt ok eftersom barnen inget vet än. Ska bli så spännande, en liten sladd i vår familj :)

  • Bimbim79
    Muffins2017 skrev 2016-12-06 09:32:32 följande:

    Jag är idag 5+4. Har ultraljud nästa v 14/12. Jag är dock livrädd. Har inte bokat inskrivning heller och vågar knappt skriva här. Har fått missfall 2 av 3 graviditeter (missed abortion) så jag vågar inte tro på något. Dessutom får jag nu bara 2-3 på clearblue digitaltest fast det borde vara 3+ så kanske är det redan kört. Testlagret testen är dock jättestarkt och har hittills bara blivit starkare så det skulle ju kunna vara så att clearblue inte stämmer. Men känns som att jag griper efter halmstrån..

    dessutom kan det här mycket väl vara sista försöket för att få syskon till vår 4 åring. Så det står så oerhört mycket på spel.

    Ber om ursäkt för deppigt inlägg men jag är helt väck AB oro just nu..


    Tror inte du ska hänga upp dig på CB testets veckoindikator. Visar stickorna ett sträck så är det ju så. Vi har ju alla olika mängd hormon. Med äldsta visade testet inte + förrän i v 7 med andra barnet 2 dagar innan beräknad mens. Alla själv tester beräknas ju på nån slags "norm" vill man veta exakt får man nog be lab ta det testet.
  • Bimbim79
    Muffins2017 skrev 2016-12-06 10:26:54 följande:

    Jo jag vet, men jag blir helt trasig i huvet av missfallen.

    Nu testade jag i alla fall och det stod 3+ äntligen. Fortfarande 3 dagar "för sent" dock..

    Jag har väldigt ömma bröst och är trött. Inget illamående, det har nästan minskat för var lite illamående i början.

    Med den graviditeten som blev vår son mådde jag dock inte illa alls, så jag ska försöka att inte lägga ngn vikt vid det..


    Det är ju med olika beroende på kön på bebisen, jag har ju inte mått likadant under mina graviditeter. Vikten har också varit extremt olika beroende på vilket kön det varit. 2 kg upp på första barnet (flicka) 32kg med andra (pojk) 6 kg upp (flicka) klarade inte kött med tjejerna runt v 20, levde på nektariner med grabben. Extrem molvärk med första, nästan inget med andra. Jag försöker låta bli att analysera symtomerna blir galet snurrig om jag börjar fundera för mycket! :)
  • Bimbim79

    Nej, hoppas och håller tummarna för att det "bara blöder"
    Jag blödde första 2 månaderna med sonen, inte riktig mens men "för mycket" blod för att kännas ok! Tycker flytningarna blir typ gelé/ som snor när man är gravid. Nu när vi kör på lite slabbiga detaljer. Står att mjölkaktiga är normalt men mina är verkligen som typiskt genomförkyld snor (inte grönt då men konsistensen) kan inte påminna mig att det va så förra gångerna eller så har jag sorterat bort det ur minnet.

  • Bimbim79
    Sjeldan skrev 2016-12-07 05:35:11 följande:

    Är det någon annan som INTE kan sova? Trodde att man skulle vara trött men vaknar varje morgon vid 05 oavsett när jag går och lägger mig.. Helt hopplöst!


    Jag jobbar natt, men vaknar tidigt när jag är ledig. Sover dock gärna middag :)
  • Bimbim79
    Sthlmsthlm skrev 2016-12-07 09:51:08 följande:

    Hej,
    jag hoppar in här för ni ligger så lika med mig! Testade plus i måndags efter ÄD-FET och borde vara 4.+3 eller något sånt. Testade med blodprov, HCG 981. Tänkte göra ett till imorgon för att kolla att det stiger. Har inga symptom alls utom lite svag mensvärk... väldigt abstrakt.


    Välkommen!!! Symtomen är ofta ganska abstrakta i början, har man "tur" slipper man övriga foglossning illamående trötthet mm :)
  • Bimbim79

    Blöder gör jag inte, men den där "molvärken" har nu förvandlat sig till en helt annan sorts smärta. Har förvisso blivit snittad vilket ökade på ÄL smärtorna och mensvärk betydligt efter. Men sen sist jag va gravid hade jag inte heller gått igenom sterilisering och konisering. Misstänker att det påverkar känslan nu när livmodern börjar bli både större o tyngre. Men en angenäm känsla är det inte.
    Nån vänlig själ på fb hade dessutom delat nån artikel om kvinnor som gjort konisering och efter detta haft svårt att bära foster längre än till v 20-23? Inbillar mig nu att vår lilla sladd kommer ramla ut närsomhelst. Ännu en sak jag måste ta upp med min BM och att jag vill ha extra kontroll av tappen. Vill helst slippa cerklage o sängläge :(

  • Bimbim79
    johjen skrev 2016-12-09 07:50:57 följande:

    Har inte blött sedan i onsdags men haft rosablandade flytningar och ont i magen. Gjorde ett clearblue graviditetstest med veckoindikator i morse och det visade förvisso gravid med bara 2-3 när det borde visat 3+. Kliniken ska ringa idag och får se vad de säger om jag får komma in och göra ett blodprov för att kolla hormonnivån. Annars är ultraljud bokat till 22 december. Åå jag vill ju bara veta! Är det ett missfall eller MA så vill jag veta det så jag kan ta mig igenom det och gå vidare.. Mår inget vidare just nu..

    Hur är det med er andra?


    Å det är ju en evighet till 22/12!!! Håller tummarna!!
  • Bimbim79
    johjen skrev 2016-12-13 06:22:18 följande:

    Fått tid för ultraljud nu på torsdag istället för 22 december. Känns skönt och förhoppningsvis får jag vet något mer då. Inga blödningar längre men mörka flytningar ibland med klumpar i. Dock inga gravidsymptom.

    Hur är det med er andra?


    Mår sjukt illa, heela tiden :( mår illa för att jag är hungrig men sen igen när jag är mätt! Suck!
    Skönt att du fick ett tidigare UL, är ju ovetskap o väntan som är värst.

    Inskrivning idag, lyckades tom komma ihåg att jag ska lämna urinprov/ morgonurin, helt fantastiskt med tanke på att jag typ sover första timmen jag är uppe.

    Min yngsta har önskat sig en lillasyster i julklapp, det kan ju bli lite svårt att leverera. Undrar fortfarande hur den äldsta ska reagera, lär bli lite kaos å liv tyvärr hon ogillar alla typer av förändring hon själv inte är orsak till, eller bestämt. Förändring som konsekvens pga hennes handlingar är såklart också orsak till familje kaos gärna några dagar.
  • Bimbim79

    Vart på inskrivning idag, massa blodprover. Är ju Rh negativ vilket inte påverkat mina tidigare graviditeter men de skulle kolla barnets blodgrupp med för säkerhetsskull. Tror dock inte de gjort det innan? Så nu inväntar vi måndag och UL.
    Kan inte komma ihåg att jag mådde såhär illa hela tiden. Visst vissa tider på dygnet, o vissa maträtter nu är ju all mat vidrig men måste äta, omöjligt att säga vad jag vill ha, gnällig o tvär. Men klart man blir ju inte på sitt charmigaste humör när man känner sig sjösjuk konstant.

Svar på tråden Vi som är gravida efter FET, BF 2017