Inlägg från: Anonym (Dagsex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dagsex)

    Hotellrum för sex på dagtid - hur gör man?

    Går det att ta in på ett hotellrum för bara någon eller några timmar på dagtid?

    Jag och en kollega vill / behöver träffas för att ha sex och av olika praktiska orsaker (vilka är oviktigt) kan vi bara träffas på dagtid. Vi vill inte bara smita in på någon avskild toalett för att "få det avklarat" utan vi vill ha bra och ostört sex. Därför kan ett hotellrum vara en bra lösning. Då vi är kollegor så behöver detta skötas diskret, men det klarar vi av. 

    Går det att hyra ett hotellrum för bara någon eller några timmar på kontorstid? Hur beställer man? Det behöver ju knappast vara tydligt för hotellpersonalen vad vi är ute efter. Finns det vissa hotell som är "mindre nogräknade"? Vi befinner oss i Stockholms innerstad om det kan vara till hjälp.

    Kanske finns det andra sätt att få tillgång till en avskilt säng och gärna en dusch efteråt?

    Ni som har erfarenhet eller som bara är allmänt kreativa får gärna dela med er av era erfarenheter eller idéer och förslag.

    Ni som bara vill moralisera eller som knappast kan tillföra något kan sluta läsa nu. Allt trams och nedlåtande kommentarer kommer anmälas och därefter ignoreras. 

    Tack på förhand! 

  • Svar på tråden Hotellrum för sex på dagtid - hur gör man?
  • Anonym (Dagsex)
    Anonym (Staffan) skrev 2016-12-07 23:37:24 följande:

    Hade liknande bekymmer för några år sen....gick faktiskt in på en klädaffär och hade sex i ett omklädningsrum.... kan jag rekommendera


    Hm, det låter intressant, men är nog lite för lik lösningen med en snabbis på toa och det ville vi helst undvika. Tack ändå för ditt svar.
  • Anonym (Dagsex)
    Anonym (Sammie) skrev 2016-12-08 09:26:39 följande:

    Det brukar inte vara några problem. 
    Min erfarenhet är från olika Scandichotell där vi då och då hyrde ett hotellrum för korta möten (alltså riktiga arbetsmöten) istället för liten konferenslokal. Har även gjort detsamma för andra möten (sex under ett par timmar) på dagtid. Vilken typ av möte man ska ha på rummet brukar det sällan eller aldrig skulle jag vilja säga frågas om. 
    Lycka till!


    Detta låter som det bästa tipset hittills. 

    Hur går du tillväga? Ringer du och bokar ett hotellrum för en minikonferens eller säger du bara att du behöver ett hotellrum "Mellan 12 - 15" för ett affärsmöte?

    Utveckla gärna är du snäll. 
  • Anonym (Dagsex)

    Tack för alla svar och bra förslag.

    Vilka hotell runt Centralen pratar vi om? 

Svar på tråden Hotellrum för sex på dagtid - hur gör man?