Inlägg från: Anonym (Gör som du vill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gör som du vill)

    Så jäkla olämpligt....

    Anonym (Tess) skrev 2016-12-27 08:52:20 följande:

    Ni har varit försiktiga och trots det blev du gravid. Det måste ju vara någon mening att barnet blev till. Varför inte låta barnet leva och adoptera bort det.

    Man vet så lite om framtiden. Kanske händer det något som gör att ni kommer att klara ett barn till. Många har vittnat om att de har tänkt som du att de har inte råd ingen möjlighet att behålla men så har de ändå fullföljt graviditeten och det har kommit en lösning som gör att det går alldeles utmärkt.

    Jag fick en sjukdom som gjorde att en abort blev rekommenderat. Men jag gjorde det inte.

    Tittar på detta underbara barn idag som är full av liv och härliga egenheter. Blir gråtfärdig av bara tanken att detta barn inte borde ha funnits pga läkarens råd.

    Tänk att redan i vecka 6 börjar bebisens hjärta att slå. Oavsett vad andra tycker så är det en bebis där inne.


    Nej det MÅSTE inte vara en mening. Det är så typiskt människor att behöva fylla ut med diverse märkliga egenpåhittade förklaringar till saker och ting.  
    De knullade, preventivmedlet fungerade inte (den risken finns alltid) och hon blev gravid, det är inte svårare än så. 

    TS, känner du att du inte kan behålla barnet så är det helt ok att göra abort. Ni försökte vad ni kunde för att inte bli gravida och kan alltså inte anklagas för slarv eller nonchalans.
    För somliga har det gått bra att behålla trots att de inte tänkt göra det, men det är inte en garanti för att det går bra för alla. Tvärtom så kommer det många barn till världen som kanske hade mått bäst av att inte födas alls. Barn till egoistiska föräldrar, barn som får växa upp i fattigdom och missär, adopterade barn som tar livet av sig senare istället etc.  

Svar på tråden Så jäkla olämpligt....