• Milla8101

    IVF Januari 2017

    Xantan85 skrev 2017-01-25 21:00:39 följande:

    Nu är jag förvirrad, får man äta frukost innan äggplock? Har för mig att dom sa de när dom ringde, men nu läser jag överallt att man ska fasta?! Hörde jag helt fel?? Gör äggplock i Falun i morgonbitti


    Bara rinnande föda, som kaffe, juice, youghurt tex. Vatten är bra för dina kärl.

    Så ät en rejäl kvällsmat :)
  • Milla8101

    Fick idag reda på att 1 utav mina 3 som gick vidare på odling fick hamna i frysen, hur har det gått för era andra som odlade vidare?

  • Milla8101
    Xantan85 skrev 2017-01-25 21:30:13 följande:

    Men oj, vilken tur att jag googlade, är helt säker på att hon sa att jag skulle äta frukost innan jag kom! Å vi som bor på Grand och jag har längtat efter hotellfrukost ! Haha skit också!!


    Vi fick ett mail där det stod lite info. Synd att du inte får äta, hotellfrukost som är sååååå gott :)

    Lycka till imorn!!
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-01-25 23:28:28 följande:

    Vad hände med de andra två som befruktades?

    Tack! Ska försöka tänka peppigt! Får höra vad de säger imorgon.


    Dom stannade bara av, ett hade redan gjort det när vi satte tillbaka. Enligt dom så kunde det ta sig igen och växa vidare, men icke. Även det som var sådär från början slutade att växa.

    Jag tänker på dig imorgon och håller alla tummar! :) lycka till, det kommer att gå bra!
  • Milla8101

    [quote=77346035][quote-nick]Sandrahedin skrev 2017-01-25 22:11:37 följande:[/quote-nick]Hej allesammans :) idag har jag varit och plockat mina ägg. Jag fick ut fyra ägg , vilket var bra då jag bara hade tre ägg på senaste VUL besöket. Jag fick en tid för insättning direkt och det blir på fredag kl 13:15. Så spännande :D sedan får vi se på måndag om jag får något till frysen :)

    En liten fundering.. min sambo gjorde sitt prov hemma och så tog vi med oss det och lämnade där när vi kom bara. Vi båda fick betala för detta besök, alltså 350:- för honom för att lämna en burk..?

    Hur har ni fått göra? Tänkte att jag skulle fråga på fredag om det var rätt (hon i kassan idag var dessutom vikarie)

    Men tänkte att jag kan kolla med er först :)

    [/

    Grattis till dina ägg! :)

    Min sambo gjorde provet där men vi betala inget, det ingår väl i hela behandlingen. Vi har ju visserligen bruttolöneavdrag. Så allt skickas ju till jobbet.

    Står det inte nånstans vad som ingår i priset, betalar ju rätt mycket redan så det är ju lite sniket att ta för ett spermieprov.

  • Milla8101
    kramis0507 skrev 2017-01-26 08:49:53 följande:

    Hej. Såg att du och jag började samtidigt. Hur har dina ruvar dagar sett ut? Symtom? Då är du på dag sju idag väl?


    Jag satte in i lördags så dag 5 för mig. Känner inte av något speciellt mer än lite illamående kanske lite molvärk men det kan ju även vara ifrån lutinus oxå. Känner du av något? När satte du in?
  • Milla8101
    Solen2 skrev 2017-01-26 10:15:14 följande:

    Hej!

    Ny här, har följt tråden ett tag men kände att nu vill jag också dela med mig. 

    Härligt att se hur alla kämpar på  

    Fick besked igår att inga av min mina fyra som odlades vidare hamnade i frysen. Väldigt besviken och ledsen. Nu undrar man ju hur det går med det 2-dagars som jag fick tillbaka. Hur skillnaden var på det jämför med de andra har man ju ingen aning om.

    Hade ju varit skönt att ha något i frysen så att man inte behövde börja på noll igen om detta inte tar sig.

    Det är vår första IVF-behandling och jag hade korta protokollet. Går på Sophiahemmet i Stockholm. Ruvar på ett 2-dagars sedan förra torsdagen. Har testdag den 6 feb, som är en måndag så jag kommer att tjuvtesta redan på söndagen den 5:e. För om jag testar på måndagsmorgonen och det är negativt så kommer jag inte fixa att gå till jobbet. 

    Vid ÄP fick de ut 12 st ägg, varav 6st blev befruktade och av dessa delade sig 5st normalt. Fick tillbaka 1st och 4st odlades vidare, men tyvärr inget till frysen. 

    ÄP i sig var inge problem, kände ingen smärta under uttaget. Mådde dock lite illa efteråt av den lugnande/smärtstillande medicinen. Men det gick över när jag fick äta några kex, vila och dricka lite. Följande 3 dagar så hade jag rejält ont i nedre delen av magen men kunde jobba som vanligt. Men fick bara gå lite långsammare  Nu tar jag lutinus varje dag och har fått lite ömmande bröst av det, men annars så går det bra. 


    Hej o välkommen.

    Tråkigt att inga gick till frysen. Men det du har är antagligen guld ägget :) Sa dom inget om det som du fick tillbaka? Jag hade 2 som var jättefina sa dom. Jag fick tillbaka 3 dagars, men vet inte vad det är för skillnad.
  • Milla8101
    Humlan18 skrev 2017-01-25 23:09:06 följande:

    Min äggstock ligger lite klurigt till så de fick jobba lite för att hitta äggblåsorna på plocket. Det har tydligen blivit en blödning efter de. Det ska kroppen ta hand om av sig själv.. men just nu gör de väldigt ont... :/


    Ok, aj.... Hoppas det går över snart!
  • Milla8101
    Life02 skrev 2017-01-26 12:17:41 följande:

    Resultatet av gårdagens ÄP kom precis. 10 av 12 befruktade så det känns fantastiskt. Nu väntar de med 5 dagar för återsättning!!


    Oj va bra, då får du nog ett par till frysen! Grattis!
Svar på tråden IVF Januari 2017