Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen

    Jag kunde inte se TV4 play! Men jag hittade en jättebra presentation av deltagarna på youtube.

  • Deceree1
    saijon skrev 2017-01-15 23:46:00 följande:

    Jag tror inte nog att dom 3 som lämnade farmen lämnade frivilligt som vi såg i detta avsnittet jag tror att dom här 3 som man fick se lämna farmen är påväg till något annat ställe där dom får tävla om en plats för att ta sig tillbaka farmen då den som vinner den tävlingen får kämpa sig tillbaka tillsammans med 2 jokar för att 3 personer skulle lämna frivilligt det känns inte rimligt utan jag tror det är nån form av twist


    Jaa, tänk om det är så! Att Paulo har bett dem lämna för att nå på nåt annat ställe för att sen komma tillbaka på ett lr annat sätt... deltagarna på farmen skulle bli vansinniga. O vi får en hejdundrande underhållning, haha :)
  • Deceree1
    Nandez skrev 2017-01-17 15:48:13 följande:

    Hasse visade en mindre bra sida i går, han tog nästan över Niklas storbondeskap.


    Jaa, de gjorde han fanimej! Han verkar så snäll o rar när han själv berättar men han har nog ett jävla humör. Jag gillar inte honom. Jag gillar inte heller de sär feministsnacket. Att tjejer ska snickra o vice verca. Är man bra på att snickra ja då snickrar man oavsett vilket kön man är. Jag blir så trött på sånt där snack. Jag tycker att de va skönt att den där blonderade människan åkte hem. Hade hon inte åkt hem så hade hon trissar dom andra damerna i sitt feministtänk, de e jag säker på.
  • Deceree1

    Jaa, han Niklas är nog en vettig kille. Kalmar är han ifrån. Mina hemtrakter så jag kan gå i god för att han är bra. Hoppas jag :) skämt åsido så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om dom. Linnea är ju en sort för sig. O Stina, hon har bott i husvagn nu i tre år. Hur bär hon sig åt på vintern?? Niklas verkar som sagt bra, gårdskarln kommer att ställa till med ovänskap tror jag. Jag gillar faktiskt den skånska killen. Det är nåt speciellt med honom. Jag kan bara inte sätta fingret på vad det är. Dom andra vet ja inte vad jag tycker om än. Kanske lämnar en rapport ikväll :))

  • Deceree1
    Klickerträna skrev 2017-01-19 07:51:40 följande:

    Han mannen i skogen verkar ju veta vad han pysslar med. Han kan nog bli lite motstånd. Blir kul att se hur de kommer in på farmen och hur de blir emottagna.


    Det kommer att bli ett jävla liv. Om dom redan bråkar och skriker så kommer det att bli etter värre när dom nya kommer.

    Nu kommer solen :))
  • Deceree1

    Jag tycker faktiskt att Stina har rätt. Maria vill höra vad Stina menar. Stina förklarar men Maria vägrar att lyssna o ta till sig. Det slutar med att Stina inte vill ta upp mer för Maria kan inte ta kritik inte heller lyssna. Maria springer genast bort till andra deltagare för att få bekräftelse. Stina gör som storbonden sagt, hon tar upp det med honom. Maria tvingar Stina att ta det med henne. Efter tveksamhet gör Stina det men då vill Maria inte alla lyssna. Jag vet inte om det är för att jag själv är äldre som jag tycker att Stina gjort rätt, men jag kan inte se det annorlunda. Stina har gjort som hon blev tillsagd

  • Deceree1

    Dessutom, den där Timmy! Fy satan, så otäck kille. Så jävla farligt va det inte. Som skojade bara ju. Det va riktigt grisigt mot Alex att skämma ut honom som han gjorde vid matbordet som dom dessutom hade bestämt att dom aldrig mer skulle ta upp saker vid matbordet. Men som Stina sa - det är tydligen skillnad när en tjej tar upp nåt.

    Varken Niklas lr Hasse försökte dämpa honom. De skulle ha slagit näven i bordet direkt och sagt - det där tar vi inte här !!

  • Deceree1
    Johannus skrev 2017-01-20 17:51:49 följande:

    Storbonden Niklas vågar nog inte öppna munnen vid matbordet på grund av Hasse.......Men detta visade vilka Hasse håller om ryggen.

    Jag tycker Timmy verkar obehaglig med sitt sätt att säga nåt han vill få fram. Samma tycker jag om Robban för jag vet inte riktigt om han är snäll, men visar inte det.


    Näe, Robban är svårt att veta riktigt var man har. Han verkade hata den där blonderade och hade ju en diskussion fast det va bara hon som diskuterade , men kramade henne när hon kom tillbaka.
  • Deceree1

    Jag har nyss läst i flaschbacks Darmen 2017- tråden. De har ett helt annat språk än vad vi har :) vi är snällare än dom, om man säger så :))

  • Deceree1

    Jag gillade inte Stina i början men jag har ändrat mig. Jag tycker att hon är rak. Och faktiskt lite rolig. Hoppas hon stannar kvar som vinnare i iaf den här kampen. Längtar till ikväll. Nu målar jag om hela ena sovrummet. Ljuslila !!

  • Deceree1

    Dom kommer att tröttna på Maria tror jag. Stina är ganska felaktigt behandlad för hon hade ju rätt i allt hon sa. Men de kanske skulle ha sagts på ett annat sätt.

  • Deceree1
    Linnis92 skrev 2017-01-26 01:33:15 följande:

    Det finns gott om märkliga människor på farmen så tror inte att hon åker ut för att hon visar sina kroppsdelar då och då :)


    Hon verkar sjukt bekräftelsetörstig iaf. Nåt konstigt är det med henne. Beteendet känns inte riktigt normalt. Pratar om sin mamma o pappa som om hon är 11 år, sliter ner tröjan o visar brösten för mannen hon känt ett par dagar... Näe..... det känns som om hon inte är riktigt som hon ska. Dom kommer att ta ner henne på jorden om hon kommer till farmen. Där blir hon nog tvungen att bli vuxen. Som en 30-åring ska vara
  • Deceree1
    Linnis92 skrev 2017-01-26 21:02:29 följande:

    Är det bara jag som tycker att Alexander utnyttjar Linnea? Gulligull och så fort han får chansen så vill han att hon ska åka ut..


    Jaa, det tycker jag oxå att han gör. Det är synd dör hon verkats vara ganska nere i honom. Ingen förtjänar att bli sårad så..
  • Deceree1
    Klickerträna skrev 2017-01-27 23:40:56 följande:

    Haha, ja. Deras logik fallerar rätt ofta. Många av dem verkar överlag ha svårt att se sin egen roll utifrån och hur andra verkligen betraktar dem.

    Niklas och Jerry och Alexandra tycker jag är personer som kan hålla huvudet högt och vara nöjda med sig själva. De jobbar på utan att trilskas och starta onödiga intriger. Dessa tre ser jag gärna i final (i dagsläget).

    Och ja, Syliane(?) i skogen är lite märklig, men jag tycker mest det är skoj att TV-teamet så uppenbart satt dem just tre stycken tillsammans i hopp om att det ska bli intriger och att en ska bli femte hjulet, men så verkar de istället trivas bra tillsammans.

    In your face, TV-teamet!


    Jag har också tänkt på det. Undrar om dom ens funderar på vad omgivningen, tv-tittarna får för bild av dom.

    Det får mig osökt att tänka på 1. Hade jag tänkt på att göra en bra bild av mig för åskådarna? 2. Jag undrar verkligen vad dom skulle få för bild av mig?

    En svindlande tanke från en fegis som aldrig skulle ställa upp i Farmen. Jag tror att dom lever så "här och nu" så dom tänker nog inte så. Dom bara "är"...
  • Deceree1
    Johannus skrev 2017-01-28 19:22:59 följande:

    Hej alla nu är jag tillbaka efter några jobbiga dagar och en lång resa. Har inte hunnit se farmen på torsdag så jag är verkligen sugen på att höra vd som hänt och vem som blev förste kämpe. Hoppas ni kan berätta  åt mig vad som hände i torsdagens program.


    Om du vill så kan vi byta, så får jag resa och du va hemma o titta på Farmen. Bara du tar ut hunden då o då. Kollar du på avsnitten efteråt? På Äpplet?
  • Deceree1
    Johannus skrev 2017-01-28 21:43:14 följande:

    Jag tror inte du vill resa så där bara på din pappas begravning det är väldigt jobbigt :( Men så har det varit för mig. Förlåt att jag frågade vad som hänt.


    Åh, förlåt, jag visste inte.. försökte bara skoja till de lite. De va inte alls min mening att lägga sten på börda. Jag frågade bara om du skulle se avsnitten nu när du va hemma annars hade jag tänkt att berätta lite vad som hänt. De lilla jag minns
Svar på tråden Farmen