Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen

    Blir vi bara 3 som röstar...eller ska jag vänta till söndag innan jag uppdaterar detta?

  • Johannus

    Undrar om Robert är den som är förste kämpe? Har som ingen koll på namnen ännu, men i så fall tycker jag med att han har en lite skrämmande attytid......Han kan säkert vara snäll och duktig, men men.

  • Johannus
    Klickerträna skrev 2017-01-13 22:34:46 följande:
    Du kan ju vänta och se tills Söndag innan programmet, ifall vi blir fler smile1.gif Och ja, Robert är förstekämpen och med den attityden blir han inte långlivad. Trist.
    Håller med dig att jag väntar för jag ska bada bastu nu. Vi tar det söndag efter programmet.
  • Johannus

    Har nog inte varit med om att flera lämnar redan efter en vecka.

    Trist att Robban valde Timmy, han hade kunnat välja Alex, vem tror ni kommer tillbaka efter kampen?

  • Johannus

    Linnea har nog sett nu efteråt att hon hade fel mot Gutta, men hon verkar så bestämd så det är skrämmande. Nå hoppas lantlivet lär henne att vara lyhörd och att hon börjar jobba för annars kan hon li9ka gärna ge upp.

  • Johannus

    Frågan blir bara hur det kommer att fortsätta med Linnea och Robban att dem inte stör stämningen på Farmen då dem inte gillar varann.

    Blir en spännande vecka att se.

  • Johannus

    Jag tror att det 3 som lämnat eller två av dem gjorde det för att det inte trivdes.....Bettan lämnade på grund av familjeskäl och kanske kommer tillbaka.

    Jag är nöjd att James lämnade.

    Nu är Niklas stor4bonde och vad glad jag blev.

  • Johannus

    Linnea kommer nog att få massor att göra nu när Niklas är storbonde (även om han är alldeles för snäll), men han har gårdskarln Hasse som kommer att piska alla så dem jobbar sig både svettiga och trötta.

    Gillar inte Hasses auktoritet han vill ta storbonde titteln av Niklas verkar det som.

    Och ven var kvinnan ute i skogen? En joker redan?

    Jag har på känn att fler kommer att sluta på egen begäran.

  • Johannus

    Jag har också tappat förtroende för Hasse för han blev så irriterad på allt sen han blev gårds karl. Undra vad eller hur han hade betett sig om han hade blivit vald till storbonde?

    Linnea kan inte förstå att hon är norrlänning så beter sig inte folk norr i från. Måste vila, har ont i kroppen, ingen tycker om mig.....Nej usch ryck upp dig var glad och jobba på som alla andra för ni är på samma villkor med allihopa.

    Hoppas verkligen inte Alex slingrar sitt lillfinger för Niklas. För om Alex får Niklas att välja Linnea som förste kämpe då väljer hon Alex som storbonde och det vore inte kul.

    Stina börjar få abstinens eftersom hon inte har cigg. :) Jag förstår eftersom jag själv är rökare och skulle nog inte klara av att vara utan.

    Det andra har jag som inget begrepp om ännu, men hoppas av hela mitt hjärta att Niklas tar hem i slutändan för jag gillar hans sätt och beteende mot alla.

Svar på tråden Farmen