Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen

    Hej alla nu är jag tillbaka efter några jobbiga dagar och en lång resa. Har inte hunnit se farmen på torsdag så jag är verkligen sugen på att höra vd som hänt och vem som blev förste kämpe. Hoppas ni kan berätta  åt mig vad som hände i torsdagens program.

  • Johannus
    Deceree1 skrev 2017-01-28 19:40:06 följande:
    Om du vill så kan vi byta, så får jag resa och du va hemma o titta på Farmen. Bara du tar ut hunden då o då. Kollar du på avsnitten efteråt? På Äpplet?
    Jag tror inte du vill resa så där bara på din pappas begravning det är väldigt jobbigt :( Men så har det varit för mig. Förlåt att jag frågade vad som hänt.
  • Johannus
    Deceree1 skrev 2017-01-28 22:28:31 följande:
    Åh, förlåt, jag visste inte.. försökte bara skoja till de lite. De va inte alls min mening att lägga sten på börda. Jag frågade bara om du skulle se avsnitten nu när du va hemma annars hade jag tänkt att berätta lite vad som hänt. De lilla jag minns
    Har kommit med flyget hem till Östergötland ganska sent plus att mitt yngsta barn barn fyllde år idag så det blev en sen kväll....därför har jag inte ens haft tanken på att söka programmet i efterhand.....Ville bara höra vem som blev förste kämpe....

    Ingen fara och förlåten är godkänd.....Jag berättade inte varför jag skulle res bort.
  • Johannus

    Det var bra att Linnea åkte ut eftersom hon var lat. Det trista är att hon nu kommer att välja Alex till storbonde för även han är lat. Men som storbonde så bör han ha ansvar att gården fungerar och kanske att han i sin tur väljer Stina som gårdskarl och dem två ser till att Bettan blir vald till förstekämpe.

    Tycker verkligen att Bettan har blivit tjurig den veckan som gått kanske på både gott och ont.

    Utmanare har det alltid funnits med på Farmen och det ska bli kul när dem kommer in.

    Tycker även att denna vecka så har Hasse varit mer i bakgrunden än tidigare.

  • Johannus

    Stina blev storbonde! Hoppas bara att hon orkar veckan ut med Bettans mobbning. Jag fattar inte varför Bettan blev som hon blev för jag gillade henne i början. Hon verkar gilla och bråka till sin egen fördel. Jag skulle även vara glad om Stina som storbonde skulle få alla att jobba så att dem lyckas med alla uppgifter.

    Jerry verkar lite för snäll för att våga föra någon talan så där tror jag inte Stina har hjälp.

  • Johannus
    Nandez skrev 2017-01-30 20:35:35 följande:
    Respektlöst av Stina att sova naken, nog kunde hon ha haft något på sig.
    Ja helt klart så är det respektlöst. Undra hur hon själv reagerat om det varit han som gjort det?
  • Johannus

    Jag anser att om man inte vill se ett djur dödas så ska man få slippa, men däremot att vara med och stycka djuret så man vet det olika delarna och hur man tillagar dem.

    Äta bör dem för att orka så ja hon behöver också kött för att orka. Det hade varit annat om hon hade gjort nåt annat som skulle vara för att hon ensam inte skulle få kött.

    Jag hoppas att Stina på nåt sätt klarar sina uppgifter och vore det inte så så är hon inte den enda storbonden som inte klarat det.

  • Johannus

    Jag tror att det andra har gjort upp med varann att inte klara uppgifterna så att Stina ska få skit av Gutta.
    Stina ensam får inte äta kött (ok Guttas ord) men lika väl behöver on mat som det andra med för hon jobbar i alla fall med uppgifterna och det kunde man inte säga om Linnea när hon var storbonde.

    Robban kan lämna farmen när han vill för även om Stina och Robban inte kommer överens så kommer hon inte att välja honom som förstekämpe vad jag tror.

  • Johannus

    Stina valde rätt till förste kämpe och nu hoppas jag att Bettan åker ut för hon tror sig verkligen vara nåt.

    Niklas och Hasse jobbar bra för gruppen dem kan då ingen klaga på. Dock hoppas jag inte att Hasse blir storbonde för då lär han gå på som en ångvält på det andra.

    När det tre kommer från skogen blir det kul för Kalle verkar vara en reko karl, men däremot tror jag att Siljan eller vad hon heter kommer att komma i luven på en och annan tjej. Den andra tjejen vågar jag inte säga nåt om då hon verkar vara av den tystare personen.

    och så kommer dem att ha med sig getterna så det blir nog glada miner.

Svar på tråden Farmen