Inlägg från: Linnis92 |Visa alla inlägg
  • Linnis92

    Farmen

    Håller med om Hasse, inte ok att köra över storbonden sådär! Vi får väl se hur länge folk orkar med honom om han har den sidan...

    Feministtjötet är sjukt drygt! Lägg ner, säger jag bara. Det resulterar bara i onödigt drama.

  • Linnis92

    Så sjukt mycket intriger, jag är ledsen men kommer nog inte följa farmen sådär stenhårt - som med bonde ;) blir alldeles matt av att se alla dessa bråk. :(

  • Linnis92

    Jag tycker det är bra att Bettan ryter i åt latmaskarna. Jag har viss förståelse för att Maria kanske vill ha lite "lugn och ro" efter veckan med Pruttis.

    Blir så sjukt less på att Linnea och Alex BARA latar sig. Så säger hon att folk tror hon jobbar, de andra har ju genomskådat henne för länge sen.

    Hon smala tjejen i skogen är ganska vulgär x) ska blir kul att se hur de kommer tas emot på gården!

  • Linnis92
    Johannus skrev 2017-01-26 00:51:39 följande:

    Hon som visar sig naken ofta från skogen kommer nog inte bli långvarig. Den andra tjejen har man knappt sett. men däremot mannen tror jag blir en bra man till gården.

    Vi höres på lördag då är jag hemma igen.


    Det finns gott om märkliga människor på farmen så tror inte att hon åker ut för att hon visar sina kroppsdelar då och då :)
  • Linnis92

    Är det bara jag som tycker att Alexander utnyttjar Linnea? Gulligull och så fort han får chansen så vill han att hon ska åka ut..

  • Linnis92
    Deceree1 skrev 2017-01-26 22:44:24 följande:

    Jaa, det tycker jag oxå att han gör. Det är synd dör hon verkats vara ganska nere i honom. Ingen förtjänar att bli sårad så..


    Ja alltså, kul för henne att sitta och kolla på programmet nu och se hans fulspel. Fulspel är helt ok, i situationer som denna, men inte när man rent av utnyttjar människor.
  • Linnis92

    Och så Robert "jag har inte kommit hit för att jobba 16 timmar om dygnet"

    Nä men det är väl mycket bättre att kötta igenom alla uppgifterna så har man fritid när allt är klart?! Och vad fan trodde han?! En hel gård ska byggas upp! Hade han velat ha semester så hade han åkt till Grekland en vecka.

  • Linnis92

    Ja, jag gillar märkliga människor! Han gubben sprang ju runt i stövlar och kalsongerna uppdragna mellan skinkorna så han har lite snuskhumor han också!

  • Linnis92
    Johannus skrev 2017-01-28 23:10:28 följande:

    Har kommit med flyget hem till Östergötland ganska sent plus att mitt yngsta barn barn fyllde år idag så det blev en sen kväll....därför har jag inte ens haft tanken på att söka programmet i efterhand.....Ville bara höra vem som blev förste kämpe....

    Ingen fara och förlåten är godkänd.....Jag berättade inte varför jag skulle res bort.


    Linnea är förste kämpe :)
  • Linnis92

    Gud vad skönt att slippa Linnea.

    Folket i skogen, tror ni dom hade varit med även om de inte hade varit massa avhopp eller tror ni de blev "inringda" när så många hoppade av...?

Svar på tråden Farmen