Inlägg från: Klickerträna |Visa alla inlägg
  • Klickerträna

    Farmen

    Grande Rock skrev 2017-01-16 20:34:17 följande:
    Klart som fan han var vald, att sen inte Paolo frågat Robban vem han valt är en annan fråga.
    Att tro är att inte veta
    De hade ju inte ens gått till mötet. Vart ska man dra gränsen? Samma dag som förstekämpen blir vald och funderar över sina alternativ?
    Ingen är vald förrän det är officiellt uttalat på mötet.
    Även Robban hade kunnat ändra sig in i sista sekund. Är det inte kungjort är det inte valt.
  • Klickerträna

    Ja Hans förvånade riktigt. På ett negativt sätt. Först körde han över storbonden och sen körde han skottkärran med brädor åt skogen. Verkar ha lite hunör. Han är nog en översittartyp, tyvärr. Och blev garanterat tjurig för att han inte fick bli storbonde. Han tror väldigt gott om sig själv, men nu börjar han visa sin andra sida.

    Niklas verkar ha fötterna på jorden och tänka efter väl. Det är hans styrka, och jag hoppas det räcker långt! I mina ögon är han den enda som i dagsläget är värd vart enda öre av vinstpengarna. Hoppas han lyckas handskas på ett bra vis med Hans nu. Fiender vill man inte ha. Så han gör nog rätt i att låta honom hållas lite.

    Och ja, offerkoftorna och feminism som ursäkt och bortförklaring är så fult alltså. Blev riktigt lack på Linneas uttalande om att de inte haft respekt för henne pga att hon är kvinna. Vakna förihelvete. Det beror på att du saknar viktiga hjärnceller och är lat som få, inte på ditt kön! Att ingen sätter henne på plats?! Jag hade inte kunnat låta bli.

  • Klickerträna

    Han mannen i skogen verkar ju veta vad han pysslar med. Han kan nog bli lite motstånd. Blir kul att se hur de kommer in på farmen och hur de blir emottagna.

  • Klickerträna

    Spännande med tvekamp. Jag tror hon väljer den unga mörkhåriga med keps. Hon ser lite tunn ut? Men jag tror det blir sågen. För Stina vågar inte välja nån som kan klara grinden bättre än henne - och det gör nog typ alla utom den unga mörka - och hon kommer inte våga köra kunskap mot Stina. Så jag tror Stina och den unga mörka möts i sågen. Men vem vet, allt kan hända!

    Och Hasse börjar gå mig på nerverna. Han tar för stor plats. Men men! Snart blir det en ny storbonde. Det vänder snabbt på Farmen

  • Klickerträna
    Johannus skrev 2017-01-21 23:21:05 följande:
    Menar du Maria som Stina grälade med som du tror att blir andre kämpe? Kan nog vara så att Stina väljer henne då dem inte går ihop.

    Det ska bli kul att se kampen och vem som blir den nya storbonden......Men jag hoppas ingen väljer Hasse för det skulle bli härskarteknik på en gång  om han blev det.
    Nej, jag tänkte på den andra unga tjejen som är med Alexandra. Emma tror jag hon heter. Hon syns inte mycket.
  • Klickerträna

    Haha, ja. Deras logik fallerar rätt ofta. Många av dem verkar överlag ha svårt att se sin egen roll utifrån och hur andra verkligen betraktar dem.

    Niklas och Jerry och Alexandra tycker jag är personer som kan hålla huvudet högt och vara nöjda med sig själva. De jobbar på utan att trilskas och starta onödiga intriger. Dessa tre ser jag gärna i final (i dagsläget).

    Och ja, Syliane(?) i skogen är lite märklig, men jag tycker mest det är skoj att TV-teamet så uppenbart satt dem just tre stycken tillsammans i hopp om att det ska bli intriger och att en ska bli femte hjulet, men så verkar de istället trivas bra tillsammans.
    In your face, TV-teamet!

  • Klickerträna

    Robban vill väl bara bli vald för att 1) kunna ge nån annan en medalj och 2) välja storbonde nästa vecka. Två fördelar han fått om han blivit vald istället för att lämna själv.

    Men jag tycker Gutta har rätt i reglerna kring köttätande, och de visste alla om hur det låg till. Tycker Stina kan vara utan kött när hon säger att hon inte hade slaktat om det bara var för hennes skull. Då vill hon ju ändå inte ha kött? Så varför tjafsa om det? Hon hade velat avstå slakten helt - då gör det väl detsamma om hon inte äter köttet?

    Blir lite mer action snart igen när Skogen får komma in. Vem tror ni kommer bäst in i gruppen av de tre? Jag tror att de kommer gilla arbetskraften - alltså Calle - mest. Just för att de har svårt att utföra uppdragen. Så en arbetsvillig och händig person är de nog okej med i början. Tills han sen blir ett hot...
    Blir intressant att se vad de ska göra för att komma in. Får alla tre en plats, eller tävlar de? Får de gå in en och en i taget eller alla samtidigt?

  • Klickerträna

    Ja, Linnea är ju ett speltakel för sig

    Sorgligt att Stina valde att ge upp sin plats. Hade tusen gånger hellre sett Stina i final än Linnea.

  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-02-13 20:58:03 följande:

    Tror ni att lite av Linneas gråtfest berodde på att inte få komma tillbaka till farmen och konfrontera Alexander med hans beteende/svek vad man nu ska kalla det han håller på med. Man märkte ju redan igår att hon inte blev glad av att höra att han håller på med Syliane och hon sa att hon skulle konfrontera honom...


    Exakt så tror jag med att det ligger till.
  • Klickerträna

    Jag önskar se lite mer av Inger. Tycker hon verkar lugn och vettig.
    Syliane är lite för mycket för min smak. Och att hon säger att Alex blir "väldigt mysig" mot henne - vad tror hon att det beror på och att hon själv sänder för signaler då? Jösses.

    Nicklas håller sig fortfarande på hög nivå i mina ögon. Han tjafsar inte i onödan och sabbar inte för de andra. Jag hoppas han klarar sig långt. Hans inställning är sund.

  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-02-14 22:23:00 följande:

    Men hörrni som ser torpet, kvällens avsnitt var ju faktiskt riktigt kul. Tyckte Bettan var klockren.


    Alltså jaaaaa 'Vad fan är klockan hos mig' skulle man ju kunna se regelbundet
    Så kul att Pia, Gutta och tjejerna på torpet verkligen gjort allt som i halv 8!
    "Här kommer jag med lite draget vildsvin!" BÄSTA . Bettan var ju störtskön

    - Jaha, men lagar du ofta mat här eller?
    - Det är mest när jag är hungrig, som jag känner att jag behöver laga mat. Annars är jag inte så jävla intresserad ska jag säga.
    Roligaste avsnittet hittills! Verkligen skoj att de kört hela konceptet som i halv 8!
  • Klickerträna

    (Ni får ursäkta att jag inte är så aktiv här. Det beror på att jag sällan kan se avsnitten när de går på TV, utan ser alla på helgen typ. Och då måste jag hålla fingrarna i styr, så jag inte råkar läsa i förväg här och får veta en massa smaskiga grejer som jag inte hunnit se.)

Svar på tråden Farmen