• Mikaelayasar

    Son vars beteende blir värre, hjälp eller råd ngn?

    Jag har jobbat med barn ifleeeera år. Jag kan konstatera att din sons beteende är fullt normalt MEN att han går över gränsen ibland beror säkerligen på pappas svek. Han är i en ålder då han behöver sin pappa. Av det jag läst så kan jag se att han inte mår bra.

    Att han inte har några kompisar kan bero på att han beter sig likadant mot sina skolkamrater så som han gör mot sin lillasyster. Kristiserar dem för det mesta. Det är en fasad som han har byggt på sig och jag tror mycket väl att det är pga pappan.

    Det som skulle kunna vara nyttigt och kanske tom hjälpa är förmodligen om han fick bo hos sin pappa på heltid ett tag. Du skriver att hans pappa inte har någon bostad osv, men han måste ställa upp nu och försöka lösa det! Det kan gå för långt och kan bli för sent att göra något åt saken!

    Din son skriker efter uppmärksamhet. Han försöker fånga allas uppmärksamhet men det verkar inte räcka till när han väl får den. Den uppmärksamheten han egentligen söker är sin pappas. Alla pojkar i den åldern dras till sin pappa. Det är fullt normalt och hör till utveckligen och alla faser man går i genom.

    Försök prata med din sons pappa. Om inte han kan bo hos honom så kanske de kan ta en liten resa ihop eller liknande? Bara de två!

Svar på tråden Son vars beteende blir värre, hjälp eller råd ngn?