Inlägg från: kungmanuel |Visa alla inlägg
  • kungmanuel

    Min son vill så gärna spela CS:GO - Nån som har tips

    Först måste vi kanske fråga oss själv varför vi undrar om det är ok för ett barn att spela csgo. Varför frågar vi inte samma om fotboll?


     


    Man spelar inte csgo för att man tycker om att springa runt att skjuta folk i dataspel. Då är csgo fel spel. Är man inte duktig på csgo blir det inte så mycket skjutande ändå. Men csgo är ett lagspel precis som fotboll, ishockey och basket men förutom den fysiska aspekten.  Är man duktig däremot så börjar man utveckla många fler sinnen och förmågor som man gör i andra sporter när man går in i en djupare träning eller utveckling.


     


    Det är den största branschen inom nöjesvärlden. 


    Det är välbetalt. Finns många många många jobb inom E-sport äeven om man inte är en betald spelare. 


    Språkutvecklingen rusar framåt dessutom lär man sig att agera i samspråk med andra.


    Forskare visare för några år sedan att de som spelar dataspel har lättare för problemlösning och kan se rum och miljöer på ett mer detaljerat sätt.


    Jag tror det är viktigt att om man låter barnet spela att man inte bara låter det "spela" utan att man får sitt barn isåfall till att göra även de tråkiga moment is pelet som gör dom bättre om dom nu vill bli bättre. 


     


    Det är skillnad på att spela och på att träna.


     


    Stötta era barn men vi alla kan nog förstå att inget barn mår bra av störda sömnrutiner. Ställ motkrav som att tex: om sömn och skola sköts så stöttas också spelande och träning.


     


     


     

Svar på tråden Min son vill så gärna spela CS:GO - Nån som har tips