• MEE83

    Flickväns överbeskyddande föräldrar

    Jag skulle nog fråga dom direkt om jag skulle kunna sova över en helgnatt om jag var du, så får du se hur dom reagerar, ert eventuella sexliv behöver dom varken veta om eller acceptera, vem vill att ens föräldrar har koll på det? Det är en privatsak mellan er två, och kan bli direkt pinsamt om man involverar föräldrarna. Trust me, jag har en superliberal morsa, det hade också sina nedsidor i tonåren, det var t ex rätt pinsamt att vakna och ens mor sitter och snackar p-medel och menscykler med en tjej som man nyligen träffat vid frukostbordet! Jag har många gånger frågat mig själv hur hon trots bristen på normala gränser går hem så hårt hos nästan alla hon träffar.

    Skolkvällar var no-no för min första tjej. Helger gick dock bra, efter ett tag, hon bodde dessutom ett antal pendelstationer ut i spenaten, så det handlade ju även om att lösa logistiken om hon varit inne i stan.

  • MEE83
    Jonte98 skrev 2017-01-17 01:28:19 följande:
    Det har jag också funderat på. Har inget att förlora på att fråga. 
    Visst är det sant att dom borde kunna acceptera det, att vi kan ha sex om vi vill. Men det förstår dom inte. Min flickvän tror att dom skulle förbjuda oss att umgås om vi hade sex. Det är på den nivån, det är helt sjukt. Vad kan jag göra?
    Tja, som sagt, ni behöver inte skylta med det, dom behöver inte veta att ni har sex, ni är förvisso minderåriga, men sex är något privat och det skall inte föräldrar lägga sig i, som jag ser det har man ett ansvar som förälder att informera ens barn om t ex riskerna med sex och då såklart även informera barnet/ungdomen om vilka skydd som finns tillgängliga på marknaden som de kan använda sig av för att hedga sig mot dessa risker, väldigt basala saker med andra ord och det är ingen skillnad på när man är 17 år eller som jag 33, det skall dom bara skita i, om nu inte barnet/ungdomen vill att man har mer insyn/koll. Nu gör ju inte tjejens föräldrar det, och om ni då vill börja sex så kan ni helt enkelt vara diskreta så att dom slipper veta/inte för reda på det.

    Känner ni att ni behöver mer info angående t ex skydd, så finns som nämnts ungdomsmottagningar, och kådisar kan man väl fortfarande få gratis där? Då slipper tjejen oroa sig för att föräldrarna skall komma på henne med andra typer av p-medel hemma, det kan du ta ansvar för.
Svar på tråden Flickväns överbeskyddande föräldrar