Inlägg från: blomman91 |Visa alla inlägg
  • blomman91

    Foglossning tidig graviditet, erfarenheter?

    Har från vecka ~8 känt av foglossning, är nu i vecka 15. Börjar bli orolig att jag i slutet av den här graviditeten kommer ha svårt att röra mej då jag redan nu känner av det, inte så jätte mycket men blir påmind varje kväll då jag försöker resa mej upp från soffan. Med första barnet kom foglossningen efter vecka 20.

    Hur har ni andra haft det som känt av foglossning tidigt? Har det blivit mycket sämre mot mitten/slutet av graviditeten eller har ni ändå kunnat leva "normalt"?

  • Svar på tråden Foglossning tidig graviditet, erfarenheter?
  • blomman91

    Tack alla för era fina tips!!! Än så länge har jag bara tagit ett varmt bad och det har hittills hjälp. Om det blir ännu sämre måste jag väl köpa ett magbälte. Tens använde jag i början av förlossningen med 1an men jag har lite svårt att tro att det kan hjälpa, men har man riktigt sjukt är det ju alltid värt ett försök!

    Än så länge står jag ut med smärtan då jag lider mest av det om kvällarna då jag varit stilla en stund. Har även reumatism så är rätt så van med smärta nu som då, kan ju även ha något med det att göra. Ville mest bara höra mej för om det är vanligt att det blir ännu sjukare längre fram i graviditeten men det verkar vara olika...

    Får väl bara vänta och se hur det utvecklas och hoppas på det bästa!

Svar på tråden Foglossning tidig graviditet, erfarenheter?