Inlägg från: Bonusmorsan |Visa alla inlägg
  • Bonusmorsan

    Foglossning tidig graviditet, erfarenheter?

    De blev tyvärr värre och värre dock som någon skrev så kan de bli bättre när dom fixerar sig men vår kille fixerade sig precis före så blev aldrig bättre för mig.

    Har precis börjat bli lite bättre för mig och vår lilla prins är idag fem månader. Värst är när mensen är på väg! Men beror bog mycket på att jag hade mycket att göra med en knappt tre månader gammal bebis och hunden fick 7 valpar.

    Testat tens? Bälte hjälpte inte mig utan tens och viloläge. Mina fogat började tidigt och började "smälla" i v.15. Har du badkar så bada allt du kan! Tens finns ex på gubbdagis till ett bra pris eller hyra via vc/sjukgymnast.

  • Bonusmorsan
    blomman91 skrev 2017-01-22 11:28:44 följande:

    Tack alla för era fina tips!!! Än så länge har jag bara tagit ett varmt bad och det har hittills hjälp. Om det blir ännu sämre måste jag väl köpa ett magbälte. Tens använde jag i början av förlossningen med 1an men jag har lite svårt att tro att det kan hjälpa, men har man riktigt sjukt är det ju alltid värt ett försök!

    Än så länge står jag ut med smärtan då jag lider mest av det om kvällarna då jag varit stilla en stund. Har även reumatism så är rätt så van med smärta nu som då, kan ju även ha något med det att göra. Ville mest bara höra mej för om det är vanligt att det blir ännu sjukare längre fram i graviditeten men det verkar vara olika...

    Får väl bara vänta och se hur det utvecklas och hoppas på det bästa!


    Var bara rädd om dig och var försiktig. Önskade jag tog foglossningen på allvar efter och inte parade hunden då jag tänkte att de skulle vara borta innan dom kom. Men sedan även sova med kudde/amningskudde eller något mellan knäna när du ska sova. Hoppas de inte blir värre för dig!
Svar på tråden Foglossning tidig graviditet, erfarenheter?