• Mimipig

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Jag har just läst klart hela februaritråden, men eftersom jag redan fått mens och har 35 dagars cykel och inget att göra med februari mer så passar jag bättre in här.

    Jag blir 37 år i mars, har en son på snart två år och har försökt med ett syskon sen i oktober. Pco. Får inga utslag på ÄL-stickor alls. Tempar med ff sen en mån och tror mig ha hittat en ÄL åtminstone, blev dock inget... längtar så. Beräknad ÄL 28/2 och BIM 14/3.

  • Mimipig
    Isvattenis skrev 2017-02-11 20:26:24 följande:

    Förvånad tjej här..

    Har haft 34 dagars cykel alla månader förutom i november då jag hade 29 så räknade med att ha de denna månad med. Tänkte börja med ÄL test på dag 14 för att vara säker och kunna förlova stegringen. . Men så fick jag så underlig känsla idag så jag gjorde ett ÄL test kl 10 (överst) och ett kl 18 och fick detta resultat..

    Har jag ÄL nu alltså? De hade jag inte räknat med....

    Här måste ju mysas ikväll. För de kan väl inte vara försent när de fortfarande va så starkt kl 18 idag.


    Tvärtom, det är väl perfekt tajming för mys inatt!
  • Mimipig
    Lillafisfia skrev 2017-02-12 08:43:00 följande:

    Imorse kom mensen! Nu laddar vi om för försök 3 med första barnet!!


    Nya friska tag! Min mens tog just slut. ÄL 28/2. En evighet till dess.
  • Mimipig

    Dessa hälsokostpreparat för ökad fertilitet man kan köpa och som flera av er använder - vågar man det? Jag får erkänna att jag är lite rädd för att mixtra med kroppen. Är jag bara feg? Hur resonerar ni? Jag skulle vilja ha lite mer forskning på preparaten innan, eller åtminstone att någon barnmorska sa att det var fritt fram eller effektivt. Jag är ju sugen på att prova.

  • Mimipig
    Nykär15 skrev 2017-02-13 13:55:10 följande:

    Har med gjort utredning, Min gyn säger att efterfrågan styr tillgången, har man sex ofta så är produktionen högre. Man ska hålla det regelbundet. VIll man köra varannan dag gör man det, vi kör varje och har alltid gjort och då tyckte hon inte vi skulle minska på det. Men att ha sex minst varannan dag var viktigt, och inte bara vid ÄL. Om en man slutar ha utlösning så går till slut produktionen ner och försvinner, sen kan man få igång den igen. Men för stora variationer är inte bra. 

    www.dn.se/nyheter/vetenskap/sex-varje-dag-ger-battre-spermier/


    Jag tycker att det är väldigt svårt att veta vem man ska tro på i frågan. Varför finns inte bara fakta? Vi har kört varje dag de senaste tre ÄL, så nu testar jag nåt annat nästa gång: varannan.
  • Mimipig
    nilan skrev 2017-02-13 19:28:34 följande:

    Har precis haft mens och är nu på cd5. Har äl runt den 25, så nästa vecka blir det åka av. Bim 11/3.

    Detta är försök tre med barn nummer 2. Fick missfall i början på december, var då i vecka 19. Detta var första mens efter missfallet. Hoppas på plus i mars så vi får vår mycket efterlängtade bebis!


    Då ligger vi ganska lika. Jag är på cd7 men har längre cykel, ÄL 28/2, BIM 14/2. Det måste vara hemskt att få MF efter så många graviditetsveckor. Hoppas det tar sig snart igen för dig. Hur gammal är du och hur gammalt är första barnet?
  • Mimipig

    Jag är på cd7. Nu fick jag just vansinnigt ont i livmodertrakten. Vad tusan kan det vara? Beräknad äl 28/2.

  • Mimipig
    Emmie79 skrev 2017-02-13 13:56:38 följande:

    Hej! Jag hoppar över hit från februari-gruppen då mensen kom den 6 feb, flera dagar försenad... :(

    Är 37 år och detta blir 3:e försöket med första barnet sedan min första graviditet slutade i missfall i nov.

    Har äl nånstans mellan 19-22 feb. Ska testa med Clearblue dubbel hormonindikator denna gång för att få så goda chanser som möjligt. Någon som provat?


    Välkommen!
  • Mimipig
    Isvattenis skrev 2017-02-13 19:12:44 följande:

    Någon som haft lika? Vad är de som händer :P

    Lördag två st tester (överst)

    Söndag två stycken tester och

    Måndag två stycken tester (underst)

    De understa tog jag nyss därför är de starkare. Alla har sett lika ut i 3 dagar...


    Vad crazy. Jag vågar inte svara på vad det kan bero på, att ägget är redo att släppa men hänger kvar av någon anledning? Jag har aldrig fått ett positivt ÄL-test tyvärr. Inte en enda gång.
Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017