Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Blutsaft istället för järntabletter?

    Du har testat både sorterna piller antar jag? Jag fick också förstoppning, men fixade det med Movicol, linfrön och allehanda plus massa plommon. Jag undrar om saften innehåller tillräckligt med järn? Beror väl på hur lågt du ligger förstås. Syrran har varit nere på 70 och då räcker det ju inte.

  • Jag är bara jag
    Ankissen skrev 2017-02-09 16:45:33 följande:
    Nu tog jag ingen järn i morse och på eftermiddagen hävdes äntligen min förstoppning. Så har det brukat funka, det räcker med en dags uppehåll med Niferex så kommer magen igång igen. Kan man göra så? Tre dagar Niferex, en dags uppehåll, och sen Niferex igen? Eller borde man komplettera med Blutsaft den tomma dagen? Jag äter mina multivitaminer med och har köpt en tropisk juice att ta dem med.
    Kör så du,det blir nog bra. Jag hade rätt i mina misstankar att det bara får upp hb och det är ju lurigt. Jag har haft hb 146, men järnvärde bara 8 så då måste man ändå äta järnpiller.
  • Jag är bara jag
    TirreSthlm skrev 2017-02-10 07:28:05 följande:
    Hur lång tid tog det för er att få upp järnvärdet? Hade 109 i v 10 och tar nu Niferex, Blutsaft, äter mycket C-vitamin, lagar i gjutjärnspanna och proppar i mig mat med höga järnvärden. Vill gärna kunna sluta med Nuferexen snart då den ger mig magont. Inte så mycket som jag trodde men ändå så att jag skulle vilja slippa
    Det tog lite tid,minns inte exakt. Nån månad i alla fall.Hade 112 som lägst och fick upp det till 128 tror jag.
Svar på tråden Blutsaft istället för järntabletter?