Inlägg från: micjos |Visa alla inlägg
  • micjos

    Blir galen! det kryper i armar och ben!

    RLS, ja det är fruktansvärt jobbigt! Lider med dig! Har haft sen jag var 13-14 år och är ännu värre nu som gravid. För mig funkar varken magnesium eller extra järn, så bita ihop blir det men man blir bokstavligt galen av det :/

  • micjos

    Jag har en ärftlig variant tyvärr :/


    Annelie 76 skrev 2017-02-09 18:02:03 följande:

    Nåt att testa är tillskott av kalcium och/eller kalium. Brist på dessa kan tydligen också ge myrkrypningar.


  • micjos

    Ja, att vilja kapa av benen känner jag igen, vill jag varje gång! Om det gick att få dessa krypningar i spruta så vore det ett perfekt tortyr redskap.... :(


    mamita skrev 2017-02-10 09:24:25 följande:

    oh my god.. att det går så långt att man vill stympa sig själv kan jag faktiskt förstå, det är verkligen outhärdligt, ändå är det ju helt sjukt att det har förekommit, blir mållös!

    Jag köpte magnesium och tog maxdosen (vågade inte ta dubbelt) dessutom tog jag två alvedon som jag fick som tips av en släkting, en rask promenad med hunden och sedan ett varmt bad... sov ganska bra, vaknade bara en gång, det kröp lite men jag lyckades somna om.

    Ska ta upp det här med min barnmorska idag och se till att de tar prover eftersom det kanske inte är brist på magnesium, kanske äär järn eller B12 eller kalium eller vad som helst.

    Tack för era tips!


  • micjos

    Har inte fb längre tyvärr. Känner samma här, vågar knappt ta en alvedon vid huvudvärk. :/ man vill ju inte riskera nått och det är ju endast 9 mån även om det känns som en hel evighet!!!


    elyse skrev 2017-02-10 10:36:55 följande:

    Ja, och ändå önskar man inte sin värsta fiende detta.

    Är du med i nån grupp på Facebook? Ett tips där var äppelcidervinäger. En kvinna där hade tagit en matsked i ett stort glas fyra ggr om dagen och var för tillfället problemfri. Jag vågar inte experimentera så mycket då jag är gravid och vill inte riskera att magen slår bakut.


Svar på tråden Blir galen! det kryper i armar och ben!