Inlägg från: Matilda Miles |Visa alla inlägg
  • Matilda Miles

    Bränner 3000 kval varje dag.

    Hej!

    Jag har märkt en sak rörande dessa band att de verkligen fångar vardagsmotionen! Jag tvekar inte en sekund på att en flerbarnsförälder som du, som dessutom tränar, bränner 3000 k om dagen! Det gör jag också vanligtvis. Många personer lever väldigt stillasittande fast de tränar! Och kan då inte fatta hur det är för oss som i princip rör oss konstant. Jag menar- hur många gånger reser du dig inte upp under en vanlig måltid? för att hämta mer mjölk, en ren gaffel till ett av barnen m.m Jag har ofta gått massa steg innan jag lämnar hemmet bara genom att springa upp och ner för trapporna för att hämta rena strumpor eller en ren klänning eller tandborsten som fanns på den andra toaletten.

    Otroligt att du kan hålla dig mätt på så få kalorier dock. Jag bränner runt 3000 per dag och siktar på att äta runt ca. 2500 varje dag men hamnar ofta på runt 2700, alltså -300 k.

    Men då tar jag det rätt lugnt med viktnedgången eftersom jag bara tänker gå ner några få kg och satsar på att njuta av det goda samtidigt som jag går ner i vikt.

Svar på tråden Bränner 3000 kval varje dag.