Inlägg från: FMKTH |Visa alla inlägg
  • FMKTH

    Hur köper ni era barnprodukter?

    Hej hej!

    Tack för alla era svar, de kommer att vara till stor hjälp.

    Nu när vi har avslutat enkäten kan jag passa på att komma med lite svar till vad syftet var med den, jag har förstått att sådana önskas! ;)

    Enkäten syftar till att undersöka generella attityder kring att hyra barnprodukter, hur ni föräldrar ser på att hyra dessa produkter. Nedan kommer svar på några av era frågor:

       - Vi vill veta hur stor totalkostnaden för alla dessa produkter var eftersom vi vill se om en leasing tjänst kan sänka, eller i vart fall inte öka, kostnaden.

       - Vi valde att inte undersöka precis hur er uppsättning såg ut eftersom de ser mycket olika ut hos olika familjer, med den svarsmängd vi får här hade vi inte kunnat dra någon statistisk slutsats av svaren på en sådan fråga.

       - Det är också många som er som har poängterat att en del produkter utelämnats, anledningen till detta är enkel. Vi har fått i uppdrag att undersöka era attityder till precis de produkter som enkäten tar upp.

    Vi vill återigen tacka för ert deltagande och era svar och kommentarer!


    P.S. Här ytterligare en anledning till att den här enkäten inte kan anses vara seriös forskning. Vi vände oss till FamiljeLiv.se för svar. Ni som svarat kan inte  antas vara representativa för sveriges förälrar. D.S.
Svar på tråden Hur köper ni era barnprodukter?