• Firago

    BIM Mars 2017

    Väldigt många trillar in från februaritråden, likaså jag :)

    Tredje försöket med första barnet efter slut med p-piller. Min cykel börjar bli längre och längre så har inte stenkoll på vilka datum jag kommer ha ägglossning eller BIM, men baserat på min senaste cykel borde jag ha ägglossning i helgen och BIM runt 10/3 :) 

    Håller tummarna för oss alla!

  • Firago

    Äntligen! Kör med Clearblues äl-stickor och fick en smiley imorse dvs äl imorgon :) detta borde ge mig BIM 9/3!

  • Firago

    Bra idé! Jag hänger på :)

    Firago, 25 år, Borås, 3:e försöket 1:a barnet, ÄL 24/2 BIM 9/3

    Skrutt 83, 34 år, Sthlm, 2:a försöket 3:e barnet, ÄL 8 Mars BIM 21 Mars

    Jsv17, 34 år, Sthlm, 3:e försöket 1:a barnet, ÄL 8:e Mars Bim 22:a mars

  • Firago
    Pmc85 skrev 2017-02-25 09:12:32 följande:

    Är det fler som använder app för att följa cykeln och lägga in olika saker under månadens gång? Isåfall vilken? :)


    Jag använder Flo, tycker den är bra :)
  • Firago
    Milou3 skrev 2017-02-25 15:50:14 följande:

    Hur mår ni tjejer som har BIM runt 7-9 mars?

    Är troligtvis på äl+2 bara och mår fint.

    Men haft ganska mycket molvärk och hugg från vänstra äggstocken i dag som gjorde att jag blev tvungen att testa ett äl-test igen men visade på negativt. Dock ganska starkt men inte som det superstarka jag fick för 3-4 dagar sedan.

    Börjar ju noja att kroppen inte kunde släppa ett ägg då och försöker nu igen liksom. Fastän molvärken verkligen känns är det ju inte alls samma styrka som i torsdags då jag gick som en ostbåge under 3 timmar.


    Har BIM 9/3 och är bara på ÄL+1. Mår fint jag med men jag hade en skum molvärk igår under ägglossningen som jag inte brukar ha. Brukar inte ens känna av när jag har ägglossning.
  • Firago
    Milou3 skrev 2017-02-25 18:25:12 följande:

    Undrar varför vissa känner av äl tydligt och vissa inte.

    Hur vet du att du är på äl+1? Sekret, temp, stickor?


    Stickor visade äl, stämmer ungefär med tidigare cykler med. För flera år sen kände jag min äl tydligt genom smärta. Flera år har jag inte kännt något men nu kände jag som sagt molvärk.
  • Firago
    becca90 skrev 2017-02-25 21:44:47 följande:

    Jaa alltså jag vet ju inte om det var en sån... Men denna månad släppte jag allt och till och med familjeliv. Ca äl + 5-8 (enligt app, bekräftat tidigare månader) kom det ljusrosa på pappret när jah torkade mig. Sen dagen efter kom det som en dags blödning. På kvällen helt borta.. sen mycket mjölkiga flytningar.. Inte ens en sekund av känsla av mensvärk? Väldigt konstigt! Så spännande och se :)


    Låter lovande! Vi håller tummarna :)
  • Firago
    Callisia skrev 2017-02-25 22:43:40 följande:

    Jag har blivit så orolig. Trodde att det skulle vara lätt att kolla när man har ägglossning. Har tidigare trott att man kan lita på flytningar som är tjockare och trådigare vid ägglossning. (Senast var 2013 då jag gick på typiska ÄL flytningar och nio månader senare föddes vår dotter. Har inte haft ägglossning denna månad och befinner mig på dag 16 i menscykeln. Borde inte mitt clearblue test visa att jag har ägglossning nu, borde visat glad gubbens flera dagar sedan tycker jag. Jag har tidigare trott och varit övertygad om att jag haft ÄL runt dag 13-14. Har era ÄL test visat negativt trärots att ni haft ägglossning? Eller är det så att jag råkar ha väldigt sen ägglossning eller ingen alls... :(


    Tiden mellan mens och äl kan variera. Förra månaden fick jag lite smått panik för att jag inte hade någon ägglossning men ett par dagar efter mitt förväntade datum dök den upp igen (testar med stickor). Denna månaden kom den två dagar närmre inpå mensen än förra. Så fortsätt testa och håll hoppet uppe :)
  • Firago
    becca90 skrev 2017-02-26 13:30:54 följande:

    Kom på det.. måste tillägga att jag testat med äl test efter och blödningen var inte pga äl.. dessutom har jag ALDRIG på 14 år haft en mellanblödning..


    Man ska inte ta ut någon i förskott men blir så hoppfull och glad för din skull! Låter ju verkligen som en nidblödning :)
  • Firago
    becca90 skrev 2017-02-26 14:01:03 följande:

    Nej man ska ju inte det men jaaa man blir hoppfull! :D kan ju undra vad det annars skulle ha vart?? Haha


    Bra fråga vad det kan vara om det inte är en nidblödning.. Men det får vi reda på om ca en vecka :)
Svar på tråden BIM Mars 2017