• Referee75

    Papper på posten utan förvarning

    Efter 20 år som gifta och med 7 barn så fick jag helt plötsligt skilsmässopapperna på posten. Chockad och frustrerad undrar man vad som hänt och får svaret att hon sedan 6 mån sett sig som ensamstående med 7 barn och en inneboende. Hade en fantastisk semester och sedan detta. Hon tycker jag ska vara snäll och ej ställa krav för barnens bästa utan bara lämna efter 6 månader. Anser att om jag ej kan köpa ny lägenhet så är det inte för barnens bästa. Jag ska bara acceptera hennes beslut. När jag tar upp saker till diskutionen tar hon till martyrskapett. "Fixa ensam vårdnadshavare, låt barnen växa upp utan mor."

  • Svar på tråden Papper på posten utan förvarning
  • Referee75

    Ja, enligt mig. Jobbar som en åsna kvällar och helger extra då hon har gått hemma med bara barnbidrag. Har då fått klagomål på att jag ej bryr mig om familjen och inte är tillräckligt social.

  • Referee75

    Igår hade hon varit på långpromenad med en granne. Glömde bort att de 2 minsta skolbarnen ej har nyckel och att de 2 äldsta ej skulle komma hem. När jag kommer hem kl. 17 är hon fortfarande ej hemma utan skyllde på det vara vädret och att jag aldrig tillåter henne att vara från hemmet. Vid middagsbordet ifrågasätter barnen varför hon aldrig gör utflykter med dom och får då som svar att de går i skolan. På motfråga från barnen att det finns helger svarar hon inte ens.

  • Referee75

    Stängt av totalt. Försvinner från hemmet och kommer hem till middag. Bryr sig inte om barn eller hem. Idag gick hon upp ur sängen 11.15 gjorde frukost och gick hemifrån 11.30. Inte kommit hem ännu.

  • Referee75

    Hon går hos kurator efter förlossningsdeprission.

    Äter antidepressiv medicin. Jag jobbar allt extra som går då hon bara har barnbidraget och ej någon föräldrapenning. Har även vårdbidrag för äldsta sonen men det har frusit inne ibland och då har det varit knapert. Då säger hon att vi ska dela på pengarna när dom kommer. När sedan klumpsumma kommer så behåller hon allt själv. Har varit allt från 40.000 till 100.000. Ljuger även om när pengarna kommit. Barnen kommer alltid till mig vill ej vara med mamma nästan då hon lovar men uppfyller ej och allt som händer är andras fel och aldrig hennes.

Svar på tråden Papper på posten utan förvarning