• Duckan

    "Barn som ammas är välkomna" på bröllop, men ber mig lämna mitt barn hemma ändå?

    Hon tänkte nog inte efter (eller så är hon högst ovetandes), men det är inte många som skulle lämna så små bebisar till barnvakt.

  • Duckan

    (löjligt) det handlar inte om att man måste bli dyngrak på kalas, men en fest med många som har barn med sig tenderar att att slut rätt tidigt då de små ska i säng. Kommer man barnfri kan man lättare stanna natten lång vilket är ganska brukligt på större fester och bröllop.
    Sen betyder inte det att man ska förvänta sig att små bebisar ska ha barnvakt.

  • Duckan

     Barn kan absolut sova på fester, speciellt de små, det finns barnvagnar och det finns oftast något annat rum de kan vistas i. Äldre barn dör inte av att vara uppe till sent någon gång då och då. Dessutom är det inte ett argument till att inte tillåta barn, för man kan ju faktiskt låta föräldrarna själva avgöra när det är dags att gå hem om de tycker barnen är trötta.

    Absolut, håller med på alla punkter egentligen (har själv en 10-åring som varit med på det mesta genom åren), men jag kan ändå tycka att det är roligt och lite skönt att gå på fest barnfri. Ex på bröllop som är det vi pratar om här så jag har inga problem alls med en sån inbjudan.

  • Duckan

    Ts, låt oss helt enkelt hoppas att hon kan ta till sig att du lämnar inte ett så litet barn, punkt.

    Såna här trådar engagerar oftast väldigt många på fl där åsikterna vitt isär

Svar på tråden "Barn som ammas är välkomna" på bröllop, men ber mig lämna mitt barn hemma ändå?