• Anonym (...)

    Vad utgör gränsen för vårt flyktingmottagande?

    yuppup skrev 2017-02-25 12:54:22 följande:

    Säger snarare att vi bör ha en befolkingsgränns på vad hur manga som ska bo här på ett rimmligt sätt, den gränsen är ca 7 kanske 7,5 miljoner , alltså har ca 3 miljoner människor för mycket, så då bör vi saga stop helt tils vidare,göra en utredning på vilka 3 miljoner som ska utvisas brottslingar folk som har ljugit vägrar anpassa sig osv osv åker ut först o deras medborgarskap rivs, sen bygger vi lägenheter och annat och kan då kanske ta emot 5000 max 100 flyktingar vore en rimlig gränns, behövs göra en stor uttredning för mer exakat siffror , men med dessa åtgärder kommer man få bukt med problemen


    Okej, låt oss säga att jag köper din ide. Vad ska vi då göra med de 1-1,5 miljoner "etniska" svenskar som måste utvisas för att få ner populationen till 7 miljoner? Så vart ska dessa svenskar utvisas till?

    Eller trodde du att vi har 3 miljoner invandrare i Sverige?
  • Anonym (...)
    Anonym (Fakta) skrev 2017-02-25 13:33:57 följande:

    Japp Sverige har MINST 3 miljoner invandrare och den siffran ökar stadigt.. Etniska svenskar utgör enbart ca 7 miljoner.


    Okej, vart har du tagit den siffran från?
  • Anonym (...)
    Anonym (Fakta) skrev 2017-02-25 13:51:01 följande:

    Regeringen sa nyligen att 30% av hela befolkningen är invandrare. Där inkluderas givetvis, finnländare, norrmän, danskar och tyskar samt andra europeer.

    Vad tror du själv att siffran är?


    Tja, enligt statistisk från migrationsverket har drygt 2 miljoner människor beviljats uppehållstillstånd i Sverige de senaste 25 åren, varav drygt 800 000 är studerande, arbetskraft etc. Alltså temporära uppehållstillstånd.

    Det ger oss med andra ord drygt 1,2 miljoner invandrare om vi bortser från de som förlorat sitt uppehållstillstånd, valt att flytta osv. I dessa siffror är anhöriginvandring inkluderat.

    År 2014 hade vi nästan 500 000 andra generationens invandrare i Sverige, där barnet var fött i Sverige men föräldrarna varit invandrare. Jag gissar att det inte fötts ofantliga mängder barn de senaste åren, men för att vara generös kan vi säga att det fötts 200 000 andrahandsinvandrare.

    Så vad är vi uppe i då? 1,9 miljoner invandrare inräknat andra generationens invandrare och exkluderat migration från Sverige. Ergo, 1 miljon av dessa 3 miljoner som ska utvisas kommer vara etniska svenskar. Ska vi inkludera nordgermaner kommer siffran vara högre.

    Vilken politiker har sagt att vi har 30 % invandrare? Jag skulle gärna vilja se det uttalandet.
  • Anonym (...)
    yuppup skrev 2017-02-25 13:50:33 följande:

    Sånt där kan man avgöra med dna prover


    Avgöra vad? Och hur kan man det med DNA prov?
  • Anonym (...)
    yuppup skrev 2017-02-25 14:05:42 följande:

    Exakt, men som jag sa dna prover kan tas för att avgöra vilken stamm man tillhör och genom att det är vårt land Nord germaner har vi förtur , sen om vi har plats över kan man tänka sig icke kriminella personen som anpassar sig efter oss att leva bland oss

    Man får göra som I Japan, folk får skriva på ett kontrakt där dom lovar att anpassa sig och förkasta sina seder som dom hade I hemlandet, sen följer man upp så man vet att dom faktiskt följer detta


    Men Yuppup, vart ska vi utvisa dessa födda svenskar till? Vi kan ju inte utvisa dem till deras hemland, då det är Sverige?
  • Anonym (...)
    Anonym (Fakta) skrev 2017-02-25 16:16:16 följande:

    Utvisa? Jag har inte sagt något om att utvisa. Det är mer än 30% invandrare i Sverige och än mer om man räknar in en förälder som inte är svensk. Vad gör det? Stör det dig så mycket?


    Har du inte läst tråden eller koll på vad som diskuteras här? Utvisandet var inte riktat till dig, och det tror jag att du redan har förstått. Halva tråden handlar ju om att utvisa 3 miljoner människor för samhällets bästa.

    Det stör mig när folk lägger upp definitiv fakta (enligt dem själva) som de inte kan bevisa eller har stöd för. Speciellt i ett så känsligt och infekterat ämne som invandrarpolitiken. Det är så fördomar och falska sanningar sprids. Du gör ju likadant, du har hört regeringen (fast du inte vill berätta vem) säga att det finns 30% invandrare i Sverige, sen lägger du ytterligare till dina egna gissningar att det måste vara mer än så om man räknar in de som är hälfteb andra generations invandrare. Du har ju inga källor, ingen konkret fakta men ändå bestämmer du dig för att sprida denna fördom. När du sedan motbevisas och begärs delge källor bytar du inriktning och går på mig istället med "vad gör det, stör det dig så mycket"? Nej, jag bryr mig inte om det är 10% invandrare eller 40%, men jag gillar inte när folk sprider felaktig fakta. Det är där skon klämmer för mig.
  • Anonym (...)
    Anonym (Fakta) skrev 2017-02-25 18:22:50 följande:

    Statistiska centralbyrån, där hittar du uppgifterna om 30%!


    Okej, antar att jag inte kan räkna ut procent iom att statistiska centralbyrån som du länkade till skriver att det var nästan 1,7 miljoner invandrare bosatta i Sverige 2016.

    Jag kan ju ha fel, men jag trodde att 1,7 miljoner av 10 miljoner är 17%? Alltså nästan hälften av vad du påstår att de skrivit.

    Så, vart exakt har du läst detta på statistiska centralbyrån? Länka gärna till den exakta webbsidan.

    Sen väntar jag fortfarande på att höra vem från regeringen som uttalat sig att 30% av Sveriges befolkning är invandrare?
  • Anonym (...)
    Anonym (Fakta) skrev 2017-02-25 18:22:50 följande:

    Statistiska centralbyrån, där hittar du uppgifterna om 30%!


    Så nej, där hittar jag dock motstridiga uppgifter till vad du påstått
Svar på tråden Vad utgör gränsen för vårt flyktingmottagande?