• Hsim

    Vi som precis slutat med p-piller

    Hoppar in här och väcker lite liv, hur har det gått för alla?

    Är mitt andra som planeras, första blev till tre veckor efter uttag av p-stav, man hoppas ju på samma lycka nu.

    Jag slutade med anastrella 19/4, piller mensen kom direkt efter och varade i typ fyra dagar.

    Testat negativt nu, 18/4, då min app räkna ut att det var Bim. Men min sista blödning var 22/4. Ingen mens eller mens "känningar"

    Hade massor av gravidtetssymtom för typ 2veckor, inte alls lika mkt nu.

    Så ni inväntar jag bara positivt lr mens.

  • Hsim

    Precis efter att jag skrivit idag fick jag en blödning, ljus rosa och endast en och sen inget mer. Får väl se om det är mensen som kommit igång, vill ha igång den så man kan börja sikta in på nästa ÄL

  • Hsim
    Cykeltjejen skrev 2017-04-20 06:19:09 följande:

    Jag slutade med preventinmedel 4 februari. Fick mens direkt som varade mina normala 4dagar. Sedan 9mars fick jag mens i hela 7 dagar :O jag plussade 31a mars :) jag hade tur att det tog på andra försöket! Hade haft p-stav i 11 år innan och p-piller i 1 år!


    Kul att det gick så fort :)

    Jag fick 18/4 min mens, är första efter pillerstopp om man inte räknar piller mensen som kom två dagar efter piller stoppet och varade i två dagar. Denna mens nu kom precis 1månad efter piller stopp och jag hoppas att det är ett litet bevis på att kroppen kanske startat igång, så nu kör vi på och så får vi se om det blir någon mens i maj :)
  • Hsim
    Jgirl93 skrev 2017-04-24 06:50:00 följande:

    Hej allesammans! Hur går det för er? Glömde bort den här tråden som jag startade då jag plussade den 5/3 på första försöket! Kändes helt otroligt att bli gravid efter bara 4 oskyddade gånger och efter att ha ätit p-piller i 7 år så får oss tog det bara några dagar att bli gravida efter pillerstoppet.

    Nu är vi i vecka 13 (12+2) så nu börjar vi känna oss lugna då vi även sätt bebis hjärta slå och på onsdag ska vi på kub!

    Lycka till ni andra!!! <3


    Grattis!

    Här är första mensen sen stoppet slut, hoppas på ÄL nu i början på maj, så får vi se sen. Än sålänge försöker man vara kung och tänka att händer det så händer det, samtidigt som man såååå gärna bara vill att det ska ta sig direkt bara sådär.
  • Hsim

    Jag slutade också 19/3.

    Ska börja med ÄL tester till helgen då beräknad ÄL enligt app bör vara 3/5 om en vecka cirka allts, så ska kolla om det stämmer och hoppas på plus denna månad om jag får ÄL.

  • Hsim
    pernilla92 skrev 2017-04-25 18:33:57 följande:

    Meen.. varför får inte jag min mens då? xD kan man på något vis påskynda det hela? Funkar sån där rosenrot?


    Har du testat dig?

    Mitt första barn gick jag och hade molvärk och tänkte snart kommer mensen, snart kommer mensen osv. Men blev ett plus ist :)
Svar på tråden Vi som precis slutat med p-piller