• oONinniOo

    BIM 20-31 Mars!

    Hejsan!
    Perfekt tråd för mig. Glad Har troligen ÄL runt 10:e och BIM runt 25:e, tror jag. Fick bara en cykel på 26 dagar nu senast och så kort har jag inte haft förut, när jag var "preventivmedels-fri". Försök nr 2 med syskonet och hoppas att det inte tar 1½ år denna gången också. Förhoppningsvis blir det många fina plus här i tråden innan månaden är slut!

  • oONinniOo

    Dag 14 i cykeln och inga äl-känningar än. Men jag räknar inte med några förrän imorgon, så få se om jag har rätt. Glad

  • oONinniOo

    Hade tidigare gissat på molvärk och positivt äl-test igår, men det dröjer nog tills idag tror jag. Gårdagens äl-test ser ut såhär, så nu börjar det närma sig. Blir en längre cykel än förra gången, som bara var på 26 dagar. Bara hoppas det där ägget släpper fort. Så simmarna från i onsdags överlever, för nu går min man på sitt 6 dagars nattskift och då går det inte att få till något alls. Annars får vi helt enkelt försöka igen sen. Men det återstår att se sen.

  • oONinniOo

    Lite rätt hade jag, för idag är testet positivt. Inte så mycket molvärk än dock, inte så som jag brukar ha.

  • oONinniOo
    Freya18 skrev 2017-03-11 14:43:17 följande:

    Se där! Mycket positiv. :) Jag fick mera äl-kramper dagen efter positiva testet. Så molvärken kanske dyker upp imorn.


    Jag brukar alltid få rejäl molvärk samma dag som testet blir positivt. Men det kanske blir som du säger, att den dyker upp sen. Eller bara fortsätter vara mild.
  • oONinniOo
    Freya18 skrev 2017-03-12 16:57:33 följande:

    Fick du mera molvärk idag eller har det varit lugnt? Fast du inte har fått så molande känslor som du brukar ha, så är det ändå inge tvivel om att äl-testet var positivt. Syns så himla tydligt (visst är det kontrollstreck till vänster och teststreck till höger på din bild?).


    Jag fick mer, men den kändes annorlunda. Den brukar så gott som alltid sitta på höger sida, men nu var det mer på vänster sida och i mitten. Ja, testet är utan tvekan positivt. Stämmer att det är kontrollstrecket till vänster och teststrecket till höger. Idag visade det negativt, så nu har det väl släppt. Även molvärken har lugnat sig.
  • oONinniOo

    Äl+8 idag och jag har varit genomförkyld sen igår. Än så länge har jag inga symptom what so ever, vad jag kan känna. Tänkte ta ett test på söndag om inte mensen dykt upp fram tills dess.

  • oONinniOo

    Tog ett test idag och visste redan innan att det skulle bli neg, eftersom jag bara är på Äl+9 (eller Äl+8). Denna månaden känner jag absolut inget mer än lite mol över äggstockarna. Få se om det blir ett plus sen, eller om jag får joina apriltråden. Återstår att se.

  • oONinniOo

    Tänkte jag skulle försöka hålla mig tills på fredag med nästa test, när jag är på ÄL+12. Men det kommer säkert bli så att jag tar ett imorgon.. Med sonen fick jag ju plus på ÄL+10 och idag är jag på ÄL+9 (ev +8). Har inga direkta symptom såsom ömma bröst eller liknande. Jag har bara den där säkra känslan av att vara gravid, precis som med sonen. Sen moler och drar det i nedre delen av magen/över livmodern & äggstockarna, typ som växtvärk i början av en graviditet. Återstår att se om det är önsketänkande eller om känslan stämmer. Glad

  • oONinniOo
    Jsv17 skrev 2017-03-21 22:30:57 följande:
    Jag minns den där självklara känslan, men jag tycker det är så svårt nu när man försökt några ggr, jag pendlar mellan att känna "klart jag är gravid" till att inte känna det, då jag börjar analysera symptom och vissa symptom "saknas" jag tror att jag mentalt ställer in mig på mens varje månad för att jag inte orkar bli besviken...
    Det där känner jag igen. Just det med att ställa in sig på mens för att inte bli besviken. Gjorde likadant med sonen efter att ha kommit upp i över 6 månaders försök. Den oron finns väl lite i bakhuvudet nu, att det kan ta lika lång tid eller mer att få till ett syskon, som det gjorde med sonen.
  • oONinniOo

    Självklart kunde jag inte hålla mig från att ta ett test imorse på ÄL+10, i hopp om att plussa på samma dag som med sonen. Toknegativt. Cool Ändå kan jag inte låta bli att vrida och vända på det i hopp om att se något. Knäpp man är ibland!

  • oONinniOo
    Jsv17 skrev 2017-03-22 08:46:19 följande:

    Alltså nu har jag en sån där dag då det bara känns hopplöst!

    Jag är ganska bra på att vara positiv, men nu så här i dagarna före BIM och man inte känner nåt, inga ömma bröst, ingen molvärk knappt, har ont i ryggen men jag har ju flyttat lådor och dylikt i vår flytt så det har nog mer med det att göra. Så tänker jag att hade jag varit gravid så hade jag ju känt NÅNTING nåt litet stick i ett bröst eller nåt, men nada... Då känns ju denna långa cykel mer som en plåga då den gör att det tar längre tid innan vi får försöka igen... samtidigt är det svårt att gå vidare innan mensen kommer, för tänk om, fast man nog vet ändå. Känns som alla får så tydliga tecken innan BIM så har man inte dom så är det kört liksom.

    Usch, behövde skriva av mig lite, tänk att försöka få till en bebis skulle vara en sån känslomässig bergodalbana!


    Jag kan säga att med sonen kände jag ingenting! Det absolut enda som gjorde att jag tog ett test innan BIM var att min temp steg ytterligare ett litet snäpp och jag kände mig lätt febrig. Utöver det inte en enda känning, inget stick, inga ömma bröst, inget! Så ge inte upp bara för att du inte känner av något alls. Glad
  • oONinniOo

    Fick upp hoppet lite mer om att plussa, när jag såg att jag räknat fel på när jag plussade med sonen. Hade för mig att det var på ÄL+10, men det var ÄL+11. Kommer dock hålla mig ändå till ÄL+13, dvs på lördag, eftersom jag vill kunna ta det lugnt och hinna smälta ett ev besked, och inte behöva stressa iväg till jobbet direkt. Så det är bara hålla tummarna att det blir ett plus i helgen. Annars gör vi nog uppehåll i april faktiskt! Blir det plus i april så är det visserligen bf typ 3-4 januari, men gossen kom 16 dagar innan bf och risken finns ju att även syskon kommer tidigare..

  • oONinniOo
    jhk88 skrev 2017-03-23 08:06:48 följande:

    Här kommer det en :)


    Grattis!
  • oONinniOo
    Estor skrev 2017-03-24 07:34:35 följande:

    Här inte känt några symtom alls, tempen svängig (förkyld). Men ska ut i kväll så ville va på säkra sidan så blev extremt förvånad.. kom -3 idag :D

    Syns något bättre i verkligheten :)


    Grattis!! Glad
  • oONinniOo

    Nu ni, behöver jag era ögon, för jag har stirrat på de här så mina ögon går i kors. Jag kunde ju såklart inte hålla mig tills imorgon, utan tog ett test i morse (eller två rättare sagt), just för att den där känslan av att vara gravid är så stark. Först såg jag inget på det ena och lade det ifrån mig, men på PE kunde jag ana något inom tiden. Kikade då på stickan och kan se något väldigt väldigt svagt på den med. Blir ett nytt imorgon bitti, så får vi se om det är starkare eller inte.. Dåliga bilder kanske, det syns marginellt bättre i verkligheten!

    Babyplans



    PE

  • oONinniOo
    Percafluviatilis skrev 2017-03-24 14:20:29 följande:

    Tycker mig se något på det nedersta!


    Jsv17 skrev 2017-03-24 14:32:32 följande:

    Jag ser på den översta bilden!!! Med tanke på upplösningen på familjeliv så tycker jag det känns riktigt hoppfullt! Håller alla tummar och tår för ett starkare test imorn!


    jhk88 skrev 2017-03-24 16:45:42 följande:

    Tycker mig se på PE!! <3


    Då är det inte bara mina ögon som ser det! Hoppas verkligen på starkare imorgon. Har dock börjat få lite lite ljusbruna flytningar, men förhoppningsvis blir det inge mer än så..
  • oONinniOo

    Fortfarande svagt svagt plus, som är svårt att fånga på bild tack vare vår knäppa lampa i badrummet. Men det går att se ett svagt plus både inom tiden och efter. Dock har det kommit lite blod. Än så länge bara lite och det gör inte ont. Har å andra sidan inte ont när jag har vanlig mens heller.. Bara vänta och se med andra ord om det blir ett mer tydligare plus om ett par dagar, eller om det försvinner..

    Som sagt, asdålig kvalitet på bilderna..

  • oONinniOo
    mickipicki skrev 2017-03-25 08:13:49 följande:

    Lite blod eller mycket? Hände det en gång eller rinner det på liksom? Jag håller tummarna!


    Det kommer lite, men det fortsätter komma. Inte rent blod, utan det börjar se mer brunrött. Men det känns som om det kan vara mer på gång. Aja, jag kan inte göra så mycket oavsett hur det går.
  • oONinniOo

    Brösten har börjat ömma mycket mer helt plötsligt, men nu har det börjat blöda mer och det ser ut som en vanlig mens. Bara 12 dagars lutealfas denna gången med, men åtminstone en normallång cykel. Aja, bara nya tag igen då antar jag..

Svar på tråden BIM 20-31 Mars!