• Freya18

    BIM 20-31 Mars!

    Startar en tråd för oss med BIM i slutet av mars! :D

    Här kan vi stötta och peppa varandra, få svar på våra frågor och funderingar, inspireras av andras motivation och inte minst glädjas åt eventuella graviditeter!

    Välkomna!

  • Svar på tråden BIM 20-31 Mars!
  • Isabellee90
    Freya18 skrev 2017-03-08 15:57:43 följande:
    Testade du på lördagen också? Ibland så visar testerna positivt i 2 dagar (eller flera vid olika fall). Men om det är så att ägglossningstest visade positivt på fredagen så hade du troligtvis ägglossning dagen efter, på lördagen. Chansen minskar på söndagen, men det är inte omöjligt att kunna bli gravid.

    Lycka till!
    Testade igen på lördagen och då var testet negativt. Tack för svar :)
  • Isabellee90
    Skrutt 83 skrev 2017-03-08 15:57:42 följande:
    Absolut! Ägget släpper 12-48 h efter positivt test så möjligt att äl var lör eller sön, sen lever ägget i 24 h så finns goda chanser
    Melvin 2009-01-02 & Meya 2012-09-08
    Tack för svar! : )
  • Jsv17
    Freya18 skrev 2017-03-08 22:35:29 följande:

    Det är nog på gång snart ska du se! :) Hoppas att tiden går fort nu! Jag testar fortfarande för att se om stickorna blir svagare, men det visar fortfarande väldigt starkt. Kraftiga krämpor känner jag också nu under kvällen.

    Har du haft några känningar idag?


    Jo jag börjar få mina vanliga ÄL-känningar men har konstaterat nu med stickorna att det verkar som jag får dem innan ÄL och sen sker ÄL 1 eller 2 dagar efter. Så jag tippar på en smiley imorn och ÄL Fredag eller Lördag

    Om man ska tro vad man läser så verkar det ju som att LH-hormonet ska droppa ganska snabbt efter att ägget väl släppt, så borde ju kunna se när stickorna blir svagare, sen är det bara hålla tummar och tår, OCH givetvis analysera varje känsla i kroppen och sedan googla om det kan vara ett tidigt tecken... haha
  • Jsv17
    baby2017 skrev 2017-03-08 22:15:53 följande:

    Jag hade ÄL igår och vi myste till det. Nu är det bara att hålla tummarna :)

    Är det någon annan som upplever att det känns lite pressat att ha sex kring ägglossning? Oavsett hur trött man är efter jobbet så "måste" man mysa till det. Efter sex månaders försökande varannan dag så är det liksom inte lika spännande utan börjar bli lite mer betungande eller vad man ska säga. Min sambo får som en låsning i huvudet och har jätte svårt att komma vid ägglossning, när han vet att det gäller att "prestera". Kan ibland ta två timmar.

    Är det någon annan som varit med om det här? Kanske bara vi som är konstiga?


    Absolut! Nu verkar ju ni redan köra varannan dag principen, men vi bytte till den den här cykeln och det har fungerat jättebra för oss, och min man vill absolut inte diskutera mina ägglossningstest osv utan vi bara kör på minst varannan dag, oftare om vi vill givetvis, men utan att han egentligen vet vart i cykeln vi är. Nu gjorde vi det inte bara för att han blev stressad och hade svårt att komma, jag tror att det berodde på att jag var så stressad och rädd att "missa" så varannan dag blev lugnande för mig och har då lugnat honom och nu fungerar det, trots att det är ÄL-vecka. Jag tror att mannen känner av ens egen känsla mycket, och börjar vi bli stressade och oroliga att det inte ska gå då smittar vi av oss på dem, så man måste försöka hitta en metod att slappna av i det hela, lättare sagt än gjort kanske men ni är iaf inte ensamma om problematiken.
  • yallayalla

    Jag hakar också på! Är idag på dag 15 av 29 ?? Har dock inte kört med äl test. Men köpte ett paket idag då jag enligt ägglossning-uträknare på nätet borde ha Äl idag. Men det visade ett väldigt svagt stack... .

    Tror jag hade Äl i tisdags... Så misstänker att min äl kommer tidigt i cykeln.. Min mens är regelbunden och jag har tidigare haft lätt för att bli gravid..

    Dock fick jag i tisdags (dag 13av 29) ljusbruna flytningar som nu gått över till mörkbruna. Brukar inte ha det i vanliga fall ????

    Spännande!

  • oONinniOo

    Dag 14 i cykeln och inga äl-känningar än. Men jag räknar inte med några förrän imorgon, så få se om jag har rätt. Glad

  • Anonym (l)


    /knäpp och testgalen tjej heheh tkr jag ser något svagt .. ÄL+7
  • Freya18
    Dagens test blev väldigt svag! Precis som förväntat, för nu vet jag att ägglossning har skett. Det gjorde så himla ont i går kväll så förmodligen skedde ägglossningen på kvällen eller natten.
    Idag känner jag inga krämpor och nu kan man bara hålla tummarna att ägget fastnar på vägen! :D
    Längtar till nästa vecka då man får börja analysera!

  • Freya18
    Anonym (l) skrev 2017-03-09 16:30:17 följande:
    /knäpp och testgalen tjej heheh tkr jag ser något svagt .. ÄL+7
    Bilden är för redigerad för att man ska kunna se någonting. Äl + 7 är även väldigt tidigt att testa. Vänta 2 dagar och ge eventuell hcg en chans att stiga. :)
    Lycka till! Håller tummarna!
  • Freya18
    oONinniOo skrev 2017-03-09 16:04:39 följande:

    Dag 14 i cykeln och inga äl-känningar än. Men jag räknar inte med några förrän imorgon, så få se om jag har rätt. Glad


    Håller tummarna på att den dyker upp snart! :) (på Familjeliv får man hålla tummarna för väldigt många! Haha).
Svar på tråden BIM 20-31 Mars!