Inlägg från: Esther90 |Visa alla inlägg
  • Esther90

    Stora Beauty-tråden! Smink och hudvård

    Jag följer många youtubers och kollar väldigt många sminkvideor. En produkt som man hör otroooligt mycket om just nu är Tarte Shape Tape Concealer. Klickade hem den från Tartes hemsida förra veckan. Om någon är intresserad kan jag återkomma med en liten recension när jag fått den :) Borde komma i slutet av denna vecka eller nästa vecka! :)

  • Esther90
    lindalicious skrev 2017-03-07 21:21:34 följande:
    Åh jättegärna en recension på den! Har bara provat en enda produkt från Tarte och det är en bronzer med lite skimmer i som jag ÄLSKAR. Använder den varje dag för den ger liksom pricken över i'et i basen. Men den börjar ta slut så jag snååålar på den nu

    Vilka är dina favoriter bland beautyvloggers?

    Jag följer också många men kan nästan inga namn i huvudet. Heléne Torsgården och Tati kommer jag bara på på rak arm.
    Don't get mad, get even.
    Då ska jag försöka komma ihåg det! Spårade den nyss och den är i London på Heathrow flygplats redan, så förhoppningsvis är den snart här :) Jag har inte testat någon produkt från Tarte förut så jag är jättetaggad!!

    Mina favoriter är Linda Hallberg, Jaclyn Hill, Nikkie Tutorials och Desi Perkins. Mest utländska :)
  • Esther90

    Snabb recension av Tarte Shape Tape Concealer som jag lovat :)

    Den är fantastisk!!!! Jag tog färgen Fair Neutral och den är perfekt för mig som är rätt blek, den är 1-2 nyanser ljusare än min foundation och highlightar alldeles lagom. Den är heltäckande men känns inte tung och fastnar inte i rynkorna under ögonen. Man ser photoshoppad ut!! Älskar den. Har svårt för att använda någon annan concealer nu haha.

  • Esther90
    lindalicious skrev 2017-03-26 20:02:35 följande:
    Men åhh nu blev jag ju inte mindre sugen på den haha. Tack för recensionen! Ska köpa den direkt om jag får chansen
    Don't get mad, get even.
    Haha förlåt :D Den är såå värd det, du kommer absolut inte ångra dig om du beställer den! Jag beställde direkt från Tartes hemsida, beställde två concealers och en foundation och fick betala 1000kr med frakt, tull och allt. Helt okej tycker jag :)
  • Esther90
    Duckan skrev 2017-03-27 10:03:17 följande:

    Kan Tarte gå att få tag på Sephora utomlands tro?
    Låter ju som en dröm-produkt för en torr jäkel med rynkor kring ögonen.


    Kolla på deras hemsida, man kan söka på affärer/butiker där Tarte säljs :) Jag har blandhy men den är helt fantastisk. Sitter som berget både under ögonen, pannan, näsan och hakan!
Svar på tråden Stora Beauty-tråden! Smink och hudvård