Inlägg från: Domesticgoddess |Visa alla inlägg
  • Domesticgoddess

    Stora Beauty-tråden! Smink och hudvård

    Gillar också både Joli Rouge och Mac men min absoluta favorit är Chanel's rouge allure. Sitter kanonbra men samtidigt känns läpparna mjuka och behagliga.

    Finns det någon som kan tipsa om en bra face mist? Jobbar vid dator hela dagen och trots att jag fuktbombar allt vad jag kan och är extremt noggrann med min hudvårdsrutin så känns hyn ofta lite dassig och stramande fram på eftermiddagen.

  • Domesticgoddess
    Duckan skrev 2017-03-08 09:51:30 följande:

    Helena Rubinsteins magic concealer, den är magi! Lägger sig inte i linjer under ögonen och täcker skuggor fantastiskt!

    Den har jag tänkt prova när min från Mac är slut. Inte nöjd med Mac alls. Provat två olika, ingen håller måttet.

    Jag är torr som en öken i fejset så foundation är svårt om vintern. Tagit hem prov efter prov i jakten på den rätta. Hittills är nog Laura Merciers Tinted moisturizer bäst.

    Jag är också alltid på jakt efter en produkt för mina bryn. Har glest med strån och väldigt ljusa såna, även glipor framtill på ena. Svårt att måla dem så det inte ser alltför målat och hårt ut.

    Stor besvikelse på Anastasias Brow wiz. Ren diss på den.


    Har du provat Exuviance foundation? Blir också rysligt torr på vintern och den är den jag funnit som funkar bäst.
  • Domesticgoddess
    lindalicious skrev 2017-03-09 02:11:25 följande:

    Men hmmm... Har inte Chanel funnits på Kicks förut? Eller är det jag som är ute och cyklar. Visst har väl dom haft både läppstift och nagellack från Chanel där? :-O Hittar inte märket nu iaf. Har dessutom köpt Chanelparfym från Kicks. Märkligt...

    Måste va jag som är blind.


    Gud vad mysko! Blev nyfiken och googlade men kan inte heller hitta Chanel, varken på Kicks el Åhléns. Väldigt märkligt! Jag reser rätt mycket så handlar i princip aldrig i Sverige men det verkar ju helskumt att de inte skulle ha ett så klassiskt märke :/

    Ej provat Laura Mercier men sensai's loose powder kan däremot rekommenderas - ser naturligt ut, man ser bara lite snyggare ut snarare än sminkad :)
Svar på tråden Stora Beauty-tråden! Smink och hudvård