Inlägg från: Trettitvå |Visa alla inlägg
  • Trettitvå

    Mens, ägglossning efter skrapning

    Hej tjejer! Jag hoppar in här. Fick konstaterad MA i veckan och blev skrapad i torsdags. Hur mådde ni efteråt?

    jag blödde bara samma dag sen har det inte varit något mer, dock är magen svullen. Vet att det är nära inpå, men vill bara att det ska lägga sig.

    Jag och sambon tänkte vänta en mens, mest för att få ett hum om cykeln, för att sedan försöka igen. Hoppas verkligen på en liten bebis 2018. Lycka till till er =)

  • Trettitvå

    Tack så mycket och detsamma till dig.

    Har du haft problem med oregelbunden mens innan?

    Kan det kanske vara så att finnarna beror på hormoner som inte har hunnit stabilisera sig än? Hoppas i vilket fall att du slipper dom snart.

    Mitt MA upptäcktes i vecka 13 men fostret hade dött i vecka 9. Vi fick det bekräftat när vi skulle på tillväxtUL. Så sjukt att man går dit och tror att man ska få se en liten bebis och så får man ett sådant besked. Usch

    Sköterskan sa: Det här ser ju mörkt ut så ni kan gå nu. Vilket bemötande????

    Hur länge gick du? Kram

  • Trettitvå

    Usch, jag förstår precis vad du menar. Varför kunde inte kroppen ha sagt något till oss tidigare?

    Det är jobbigt när kroppen är i obalans. Min mens var också alltid regelbunden. Nu har ju inte jag hunnit få tillbaka min men jag hoppas att den fortsätter att vara det. Har du köpt några ÄL-stickor. Du kanske får lite klarhet i det hela av dom? Hoppas du hittar en läkare som känns bra.

    Hur tänker ni när det gäller att testa igen?

  • Trettitvå

    Min gynläkare sa att man skulle undvika sex så länge som man blödde färskt blod. Är det dock gammalt blod så var det ingen fara. Men det är inte värt att riskera en infektion =(

Svar på tråden Mens, ägglossning efter skrapning