Inlägg från: Guppyanka |Visa alla inlägg
  • Guppyanka

    Mens, ägglossning efter skrapning

    Fick ett ma i slutet av december, skrapades innan nyår. Efter detta har kroppen krånglat något enormt, jag fick min första mens efter skrapningen den 16e februari, dvs om den hade följt samma cykel som jag hade innan jag blev gravid så borde jag haft äl i början av mars så jag började med äl test den 26e och höll på fram tills den 8e, sen tappade jag orken då jag inte hade de minsta symptom på äl.. Har haft några symptom efteråt och då tagit äl test men ingenting. Jag känner mig förvirrad och trött på det här, jag fick även mycket finnar som gravid som nu bara blivit värre och värre sen skrapningen. Jag känner mig lite vilsen i allt det här, vart vänder jag mig om det fortsätter krångla? Och finns det ens möjlighet att det kan ha vart ägglossning tidigare än den 26e eller är min äl bara enormt sen.

  • Svar på tråden Mens, ägglossning efter skrapning
  • Guppyanka

    #trettiotvå. Beklagar ditt ma och att det känns ok trots omständigheterna. Jag blödde i ca fyra dagar sen slutade ju blöda och så kom det en dag när jag blödde men sen tog det stopp. För mig tog det en och en halv månad innan mensen kom, sen har den lyst med sin frånvaro igen. Hoppas ändå att den är på g eftersom jag har molvärk i magen nu. Tänkte gå till gyn när nästa mens är över för att se över allt, finnarna i ansiktet som blommade upp något enormt börjar lägga sig. På ryggen fortsätter det att blomma upp nya men de går ju att dölja. Får man fråga u vilken vecka du upptäckte ditt ma och hur det upptäcktes. Styrkekramar till dig

  • Guppyanka

    Jag var också i vecka 13, vi skulle göra kub test och då märkte dom att allt stannat av i vecka 8. Jag kände mig så lurad av min egen kropp vi skulle precis som du få se vår lilla för första gången. Finns inga ord som kan beskriva känslan när man får det beskedet.

    Ja förmodligen är det hormonerna som spökar, jag är på dag 34 i cykeln nu, innan jag blev gravid har min cykel alltid varit regelbunden men inte nu. Jag har dock väldigt ont neråt idag så jag antar att mensen kommer snart, har även en del flytningar och började fundera om jag kanske har ägglossning nu, extremt sent dock. Har inte mensen kommit innan april så ska jag absolut uppsöka gyn, problemet är bara att gynekologen i den orten jag bor är inte bra så jag får ringa en annan tror jag.

  • Guppyanka

    Jag gjorde skrapning i slutet av december, min ägglossning kom igång den 2 februari men allt är jätte oregelbundet, min förra cykel var på 44 dagar... Känns långt ifrån normalt men vad ska jag göra. Fick du råd efter skrapningen att vänta med sex två veckor? Det verkar som många får tillbaka sin cykel som vanligt.. För mig är det kaos, har även kvar acnen sen graviditeten, gissar att hormonerna är rubbade efter det. Hur har det gått,tror du att du är gravid? om bim är imorgon menar jag.

  • Guppyanka

    Nej inga barn, det var första gången jag var gravid tyvärr, jag tror att läkarna rekommenderar att vänta med sex två veckor pga infektionsrisk, det behöver ju inte vara helt läkt bara för det slutar blöda, jag hade slutat blöda och efter två veckor hade vi sex och så blödde jag lite till. Håller tummarna för dig, skriv gärna hur det har gått

Svar på tråden Mens, ägglossning efter skrapning