Inlägg från: Sara910 |Visa alla inlägg
  • Sara910

    Beviljad Förtur Bostad Stockholm

    Hej, 
    Jag har läst några tidigare trådar som härrör frågor om förtur av bostad i Stockholmsområdet, dock utan resultat. Snälla jag ber er, skriv inga elaka kommentarer för det är jobbigt nog som det är.

    Min situation
    27-årig tjej sjukskriven (fysisk- och psykisk ohälsa). Har sedan 2015 tvingats bo hos min narcissistiska mamma med anledning av mitt tidigare andrahandskontrakt löpte ut, vilket är en mardröm (våld dagligen). Jag har varesig någon familj- eller vänner att vända mig till.

    Jag har flyttat över 40 gånger i mitt liv och är i behov av ett permanent boende för att överhuvudtaget kunna bli frisk och återgå till ett normalt liv.

    Jag har har kontakt med Våld- och relationsteamet samt socialsekreterare som bedömer min situation som akut men ingenting händer. Av den orsaken jag inte har problematik med narkotika eller missbruk, prioriteras jag ej. Jag har blivit erbjuden en plats på ett härberge..

    Snälla, hjälp. Jag känner mig så sjukt maktlös och pga av mitt hälsotillstånd orkar jag inte fejda längre. Hur gjorde ni? Någon som känner till någon privat hyresvärd i Stockholm som man kan vända sig till?

    Mvh,
    Sara

  • Svar på tråden Beviljad Förtur Bostad Stockholm
  • Sara910

    Jag har tänkt tanken själv men pga att jag är återkommande patient på Karolinska, samt att mina övriga läkare och psykologer finns här kan jag inte i nuläget "bara" flytta

Svar på tråden Beviljad Förtur Bostad Stockholm