Inlägg från: Anonym (Jenny) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jenny)

    Förlåta långvarig otrohet utan sex ...

    Kddk skrev 2017-03-29 13:28:29 följande:

    En gång otrogen alltid otrogen! Har personen inte moralen att låta bli en gång, varför skulle man ha det någon annan gång.


    Rent statistiskt så stämmer inte det där har jag läst någonstans. Runt hälften av alla som är otrogna är det bara en gång eller nåt sånt. Det finns olika sorters otrohet och anledningarna kan variera kraftigt.

    Men däremot så bör man naturligtvis vara uppmärksam på en människas moral och värderingar. Sånt skvallrar om en hel del!
  • Anonym (Jenny)
    Mianyfiken skrev 2017-03-29 13:32:31 följande:

    Han har ju inte varit fysiskt otrogen och de har ju "bara" varit vänner ... . Han ville inte ha all denna kontakt med henne och det märks i meddelandena.


    Han har säkert upplevt kontakten med henne som väldigt väldigt jobbig och är nog glad att det uppdagades.

    Prata och prata och prata med varandra är mitt tips.
  • Anonym (Jenny)

    TS:

    Jag säger inte att du ska göra varken det ena eller det andra, men om Du verkligen vill ha ett förhållande med den här killen så tycker jag det kan va värt att ge det en sista chans. Hans beteende har halt klart varit långt över gränsen men utifrån vad du skriver så tycker åtminstone jag att förhållandet borde gå att rädda..

    Det ni kanske behöver göra är att möjligen gå och prata med någon? Samt framförallt prata med varandra. Prata prata prata..

Svar på tråden Förlåta långvarig otrohet utan sex ...