Inlägg från: Anonym (Tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej)

    Fullkomligt livrädd för medicinsk abort

    Det kan göra ont men långt ifrån alla får ont. Det kan vara bra att komma ihåg. För mig var det såhär.

    Kom in till sjukhuset och hade då tagit medicinerna man skulle. Kände inte av något. Satt och höll på med mobilen och läste tidningar som fanns där. Efter några timmar fick jag mer medicin. Började blöda lite då, som sista dagen på mensen typ. Kände inte av något.

    Dröjde någon timme till och sedan började jag blöda som mens ungefär. Gick på toa och det kändes som en liten mensklump gled ut. Absolut inget ont. Sade till sköterskan som gick och kollade och sade att det var klart. Hon frågade om jag hade haft ont och jag sade 0 på en 10skala. Sedan åkte jag hem. Blödde som mens i drygt en vecka och det gjorde inte ont heller.

    Väldigt odramatiskt.

    Du får smärtlindring om du har ont om du är på sjukhuset, de kollar när det är klart och så så jag tycker du ska vara där så du är trygg. Din kille får vara med om du vill.

  • Anonym (Tjej)

    Alltså är du rädd för det fysiska med aborten så behöver du inte vara det. Men känns det fel för dig och som att du hellre får barnet så ska du inte göra abort. Men att föda barn är ju rent fysiskt tusen ggr värre än en abort...

Svar på tråden Fullkomligt livrädd för medicinsk abort