Inlägg från: Carambolan |Visa alla inlägg
  • Carambolan

    Bolån trots en liten anmärkning

    Vi fick lånelöfte av SEB i nästan samma sits. Två fasta inkomster, bra besparingar men min sambo hade en gammal betalningsanmärkning (dock betydligt mindre summa än din). Det var däremot tvunget att gå genom en särskild beslutsgrupp på bankkontoret, bankmannen vi träffade fick inte själv ta beslutet.

  • Carambolan
    EliasTire skrev 2017-04-06 11:53:11 följande:

    Tack för svaret! Var SEB er huvudsakliga bank eller hade ni varit runt på andra banker också?

    Både jag och min flickvänn har samma bank och jag har till och med varit anställd på den banken, dels på bankkontor i mågra år och sen på huvudkontoret i två år, vet inte om det har någon påverkan iof men jag tänker att det borde vara till min fördel då jag har personalkonton. 


    Det var den bank vi båda hade till vardags så det var den första vi frågade. Sen bestämde vi oss för att inte köpa så vi kom aldrig så långt som till att jämföra med fler :)
  • Carambolan
    Lacklack skrev 2017-10-04 01:47:18 följande:

    För oss så har det inte gått hitilla, jag har en lite betalningsanmärkning sen knappt ett år tillbaka. Det är ingen bank som bryr sig hur liten anmärkning vi har, eller hur bra förklaring vi har, hur god ekonomi eller hur liten summa vi vill låna. Alla säger bara blankt nej. Skitjobbigt, sen vi är fast i en liten lägenhet och som det verkar nu så kommer vår dotter behöva sova i samma rum som oss tills hon är över 5 år gammal... Vet inte alls vad vad jag kan göra faktiskt...


    Det låter konstigt! Vilka banker har ni träffat? (Faktiskt träffat i ett bankmöte, på nätet får ni avslag automatiskt av it-systemet utan att någon tittat på det ens.)
Svar på tråden Bolån trots en liten anmärkning