• Lillflickan

    IVF falun, någon mera?

    Hej! Får jag haka på? Gjorde insättning i Falun av ett fryst embryo lördag 3/6. Testdag på fredag 16/6. Blir galen på väntandet! Orolig vid varje toabesök. Vågar inte riktigt hoppas men kan inte riktigt föreställa mig motsatsen heller. Fick sen ägglossning, fem dagar senare än jag trodde och gav nästan upp hoppet att jag skulle få någon. Så nu har jag ingen koll på när mensen borde komma. Förväntade mig tisdag förra veckan och så då fem dagar senare? Vågar jag hoppas. Funderar på att tjuvtesta men vågar inte riktigt. Tänk om det blir negativt och bara att vänta på mensen?

  • Lillflickan

    Kul att vi var där samtidigt! Eller samma dag. Jag kände mig lite vilsen. Fick inte så mycket info och så bara in och upp i stolen. Ja, ja, det gick ju bra.

    Jag får glädja mig åt att jag har en femdagars och testning tre dagar tidigare än du. Tre dagar mindre vånda.

    Inga känningar tror jag är bra. Mens och mensvärk är dåligt. Håller timmarna. Tänk om det blir två!

  • Lillflickan

    Jag borde få utslag tycker jag. Men nu är det bara två dagar till testdag så jag håller mig. Så länge jag inte testat negativt finns det ju hopp ;)

    Usch, har du haft många missfall? Jag har haft ett. Det var ingen höjdare.

    Jag har lovat mig själv att försöka njuta av graviditeten om det blir någon och hålla oron borta. Går sådär hittills!

  • Lillflickan

    Jag har lyckats hålla mig ifrån att testa men ingen mens så det ska väl förhoppningsvis bli positivt i morgon. Helt sjukt om det går på första försöket den här gången. Jag vågar inte riktigt tro på det. Tänk om det bara är mensen som bråkar?

    Jobbigt med missfall. Jag hade ett efter att ha försökt i ca fyra år. Det var riktigt tungt. Fy för att få mer än ett. Men ska försöka stänga ute negativa tankar när plusset kommer och njuta av stunden.

  • Lillflickan

    Nej, det får det inte vara! Håller tummarna att det bara är gravidsymptom.

    Hur många gånger har du varit gravid? Du behöver bara svara om du vill.

  • Lillflickan

    Ja, nu är det testat! Nu blir jag nervös :) Vad har jag gett mig in på, ha ha ;)

    Håller tummarna att ditt HCG stiger. Som du säger är det det viktigaste. Vad är det för test du gör där du får siffror? På sjukhuset? Varför gör du det?

    Du får distrahera dig med nåt kul i helgen så måndag kommer fort.

Svar på tråden IVF falun, någon mera?