• Lillflickan

    Eelinh, men kan inte lita på symptom så tidigt. Bara att försöka hålla ut.

    EndoS, jag hade inte så många på ultraljuden, men fick ihop sex stycken ägg ändå. Var riktigt sur att det hade för låg dos efter ultraljudet. Men äggplocket blev ju bra ändå. Sex ägg, fem befruktade, två till frysen och ett som blev min son. Samma nu i innan jul när läkaren tyckte jag svarade lite dåligt så fick jag sex ägg, fem befruktade och ett till mig som tog sig. Hoppas det blir så för dig också. Vet inte om de kan komma åt den vänstra också på äggplocket, det kan ju vara några där också.

    För mig har färre ägg, långsammare stimulering, gett bättre resultat än många ägg. Håller tummarna.

  • Lillflickan

    Tror de justerar så det blir äggplocket på en vardag. De gör nog bara de insättningar på lördagar. Inte säkert du får ta ägglossningssprutan direkt heller. Beror på hur det ser ut.

  • Lillflickan

    Tråkigt eelinh, verkar ju som om det inte tog sig. Men tills mensen kommit ordentligt kan vi ju hoppas. En del kan ju blöda lite runt mens ändå.

  • Lillflickan

    Det är trist och jobbigt när det inte fungerar. Hoppas ändå på det lilla halmstråt att det har gått bra.

    Kurator tror jag kan vara bra. Hoppas det hjälper dig med känslorna.

  • Lillflickan

    Tråkigt eelinh.

    Du hade väl insättning på dag 5? Då blir det ju två veckor så det känns som om det stämmer med cykellängden. Men kolla med kliniken om det känns konstigt.

  • Lillflickan

    Jag skulle ha fortsatt, men som du säger så skulle det kännas meningslöst. Så jag vet inte vad jag ska råda dig till.

  • Lillflickan

    Falun gör återföringar på lördagar. Jag har gjort det där två lördagar. Jag har gjort naturlig cykel och då bara kört ägglossningstest och ringt när det visat på ägglossning.

    Vet inte om de vill att du väntar en mens emellan eller om du får köra direkt. Troligtvis vill de att du väntar. Du får ringa på måndag.

  • Lillflickan

    Jag tror de kan skjuta det nån dag om det skulle råka bli att det skulle vara på en söndag. Men fråga kliniken för säkerhets skull.

Svar på tråden IVF falun, någon mera?