Inlägg från: Anonym (Duff) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Duff)

    Slagit vad - gå ner 10 kg på 10 veckor!

    För det första, Trevlig pojkvän du har. För det andra, du är redan normalviktig. Varför ska du gå ner så pass mycket att du nästan blir underviktig. För det tredje, så kommer du aldrig kunna gå ner 10kg av att träna när du redan väger lite. Stora viktförrändringar i början kan nästan bara överviktiga feta göra och du är långt ifrån fet.

  • Anonym (Duff)

    Det är inte bara så att du börjar få kurvor pga pubertet?

  • Anonym (Duff)
    Anonym (Vill vinna!) skrev 2017-04-14 15:09:58 följande:

    Jag är ca 165 cm. Alltså, det är inte bara "lite extra" fett.. 10 kg blir ju ca 1 kilo i veckan, borde väl inte vara omöjligt med en effektiv diet och motion? Hela jag är dallrig  


    Du väger alltså 65 och vill ner till 55 på 10 veckor. Det kommer inte hända om du äter under perioden.

    Det är inte så att du är spritsvullen? Alkohol gör en ful och om du känner dig dallrig nu så kan det mycket väl bara vara vätskeansamlingar som väger och inte fett.
  • Anonym (Duff)
    Anonym (Vill vinna!) skrev 2017-04-14 15:14:27 följande:

    Du kanske är känslig? Jag har också överviktiga vänner (och är ju överviktig själv), men det är ju skillnad på att vara vänner eller vara tillsammans med någon. Måste ju finnas attraktion även på det fysiska planet. Sen är det ju inte hälsosamt att vara överviktig heller och äta massa skräpmat som jag gör (gjort). Kom med något bra tips istället för oss som vill sluta vara överviktiga. Kram på dig <3 


    Första problemet jag ser är att du inte ens är överviktig. Försöker du bara provocera nu eller vad är det frågan om?
  • Anonym (Duff)
    Anonym (Vill vinna!) skrev 2017-04-14 15:35:31 följande:

    Men du vet ju inte hur jag ser ut?! Jag är överviktigt och det ändras inte bara för att du säger att jag inte kan vara det. Nu är det ju du som provocerar! ???? Ska du bara klaga här för att du inte vill att andra ska få se bra ut??


    Fakta, om du har ett BMI på 23,9 är du inte överviktig.
Svar på tråden Slagit vad - gå ner 10 kg på 10 veckor!